Ponudila je beskućniku besplatno šišanje, a sada s njim ima troje djece

Frizerka je ponudila beskućniku besplatno šišanje, a sada je 11 godina s njim u braku te imaju troje djece.

Luz Yesenia Geronimo Cerna iz Novog San Juana u Meksiku upoznala je Juana Mendozu Alvizara ispred prodavaonice u kojoj je prao automobile 2009. godine.

Porazgovarala je sa beskućnikom koji je u to vreme živio u nehumanim uvjetima i upitala ga bi li joj dozvolio da ga ona dotjera.

Tako je počelo prije 12 godina, a danas su Luz i Juan u sretnom braku i imaju troje djece. Njihova ljubavna priča postala je viralna na TikToku, prenosi Mirror.

U klipu o ovoj filmskoj ljubavi prikazane su fotografije koje dokumentiraju uvjete u kojima je Juan živio dok je bio na ulici. Prikazana je Juanova slika iz tog vremena i koliko je bio zapušten dok nije imao krov nad glavom.

Zatim se pojavljuju i prve fotografije na kojima se vidi kako ga buduća supruga transformira, pomažući mu da se ošiša te da izgleda čisto i svježe.

Na snimci se vide i Luz, Juan i njihovo troje djece Larissa, Kimberly i Zazil s parom koji se vjenčao 2011.

Beskućnik i djeca

Znala je da će njih dvoje imati zajedničku budućnosti

Luz, koja danas ima 30 godina, kaže da je istog trenutka kada je vidjela Juana (31) znala da će njih dvoje imati zajedničku budućnost i da joj je bilo jasno da će on biti njen muž. Zaljubila se ne samo u Juana, već prije svega u način na koji se on ophodio i brinuo o drugim ljudima, unatoč tome što je živio u izuzetno lošim uvjetima.

– Bila je to ljubav na prvi pogled – otkriva Luz.

– Prvo što sam vidjela bio je njegov način ponašanja prema ljudima. Kad sam ga ošišala bila sam pomalo iznenađena, izgledalo je odlično. Naš odnos je bio dobar od početka i bio je ono što sam tražila. Nema sumnje da onaj tko traži taj i nalazi, a ja sam kod njega pronašla drugu polovinu koja mi je bila potrebna.

Juan danas radi kao zidar, a u slobodno vrijeme popravlja mobilne telefone. Osim što je u braku i ima djecu, i lokacija na kojoj je ranije živio je značajno drugačija od one gdje živi sad. Njegove okolnosti su se dramatično promijenile za ovih 13 godina; on sada ima ženu i obitelj te je sposoban raditi i zarađivati za život da bi izdržavao svoje potomstvo.

Na TikToku njihova priča je za nekoliko dana pregledana nekoliko milijuna puta i prikupila je nekoliko stotina tisuća lajkova.

NAJNOVIJE!