Poruka za svaku ženu koja je prezaposlena za razgovor s Bogom

Ovo je poruka za svaku ženu koja je prezaposlena da ode u planine i razgovara s Bogom: Bog dolazi ženama. 

Zaposlena žena

Jeste li tip žene koja je prezaposlena gradnjom karijere ili doma te ima jako malo vremena za komunikaciju s Bogom? Žene su stvorene kao pomoćnice te su odgovorne za brigu o obitelji. To je normalno i unatoč tome što su žene previše zaposlene da bi išle na planinu razgovarati s Bogom, On nas nikada nije izostavio. 

Biblija govori o muškarcima koji su išli u planine kako bi razgovarali s Gospodinom, ali rijetko čujemo da je tako sa ženama. No mi znamo zašto, žene su prezaposlene održavanjem života. 

„One nisu mogle napustiti bebe, obroke, domove, vatre, vrtove i tisuću obaveza kako bi se penjale na planine“. 

Isto vrijedi i za moderne žene. Mi smo uvijek prezaposlene s našim obavezama da bismo imale dovoljno kvalitetnog vremena s Bogom. 

VIDI OVO: DUHOVNA PORUKA ZA SVE ŽENE: Bog treba ovakve žene!

Otvoreno pismo

U jednom otvorenom pismu koji je podijelila Amanda Burris, a originalno napisala Heather F., Bog govori svim ženama. Pismo sadrži obećanja i dokaze da Bog nikada nije zaboravio za žene. On im je zapravo dolazio gdje god da su bile. 

„To je razlog zašto Bog dolazi ženama“, pisalo je u pismu, „Muškarci su se penjali na planine kako bi se našli s Bogom, ali je Bog dolazio ženama tamo gdje su one bile“. 

Kao što vidimo u Pismu, sam Bog dolazi ženama gdje god da jesu. 

„Bog zaista dolazi ženama gdje god da jesu, kada rade svoj običan, svakodnevni posao. On se s njima susreće na bunarima odakle crpe vodu za svoje obitelji. U njihovim domovima, u njihovim kuhinjama, u njihovim vrtovima. U tim naočigled svakodnevnim i običnim zadacima, ove žene Pisma su se našle lice u licem s Božanstvom“. 

Pa, ako ste moderna žena koja žali nad time što je prezaposlena za provođenje vremena s Bogom, zapamtite da Bog dolazi ženama. 

„On zna gdje smo i zna koje terete nosimo. On nas vidi, a ako otvorimo oči i srca i mi ćemo Njega vidjeti, čak i u najuobičajenijim mjestima i u najuobičajenijim stvarima“.

Autorica: Rhoda Gayle; Izvor: Godtv.com

NAJNOVIJE!