NaslovnicaSvjedočanstvaŽivotne pričePoslala stih iz Biblije na krivi broj: Pogledajte što se dogodilo 14...

Poslala stih iz Biblije na krivi broj: Pogledajte što se dogodilo 14 godina kasnije

Djevojka je poslala stih iz Biblije na krivi broj i dobila odgovor. Nakon 14 godina, situacija je predivna.

Godine 2009. Brenda je pokušala poslati SMS prijatelju s citatom iz Biblije, ali je slučajno upisala krivi broj i poslala poruku nepoznatoj osobi.

Poruka je bila: “Ništa ne činite uz prkos ili za ispraznu slavu, nego u poniznosti neka jedan drugoga smatra većim od sebe!” (Filipljanima 2, 3). Primatelj ove poruke bio je Isaiah. Odmah je odgovorio: “Amen. Tko je tamo?” Kada mu je Brenda odgovorila, dodao je: “Nikad se nismo sreli, ali iz tvoje poruke vidim da voliš Boga, i to je sjajno.”

Nije želio da njihov razgovor završi 

Brenda se ispričala što mu je greškom poslala poruku, ali Isaiah nije želio da njihov razgovor tu završi te je pitao može li je nekad nazvati.

Brendi se to činilo pomalo čudnim jer nije ni znala koliko ima godina ni kako izgleda. Već sljedećeg dana zazvonio joj je telefon. Bio je to Isaiah.

“Naravno da se nisam javila. Malo sam se bojala, ali sam ipak htjela da mi ostavi govornu poruku kako bih mogla čuti kakav mu je glas”, prisjeća se Brenda. Isaiah joj je zapravo ostavio poruku u kojoj joj je rekao da mu je citat koji je poslala uljepšao dan i izmamio mu osmijeh na lice.

Brenda je smatrala da je njegova poruka vrlo iskrena pa ga je odlučila nazvati. Već pri prvom razgovoru spomenuli su mogućnost osobnog susreta jer su vrlo brzo osjetili povezanost između njih.

Nakon telefonskog razgovora postali su prijatelji na Facebooku. Brenda je vidjela njegovu sliku:

“Smatram ga privlačnim, iako nije bio tip koji mi se inače sviđa. Preselila sam se u SAD iz Meksika s 12 godina, tako da sam se uvijek zamišljala s tamnijim muškarcem, kovrčavom kosom, pričam španjolski, plešem salsu, dakle potpuno suprotno od onoga što sam vidjela. Isaiah je bio obrijan i rekao mi je da ne zna plesati.”

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli brenda rivera stearns (@she_plusfive)

Zaljubila se vrlo brzo …

No iako je njihova veza nastala na daljinu, Brenda je rekla da se brzo zaljubila u njega. Satima su razgovarali telefonom.

Predložila je da se njezina majka prvo sastane s njim. I doista su ručali. Kada se majka vratila kući, Brenda ju je zamolila da ocijeni Isaiaha na ljestvici od 1 do 10. Njezina mu je majka dala 11, uvjeravajući je da bi se sigurno htjela udati za njega.

14 godina kasnije, Brenda i Isaiah bliže se 13. godišnjici braka i imaju šestero djece.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli brenda rivera stearns (@she_plusfive)

“Jako se volimo”, kaže. “Ponekad gledam svoju djecu i muža i pitam se čime sam zaslužila sve ovo. Ne bismo imali toliko djece da mi muž nije tolika podrška. On će skuhati večeru, objesiti veš, dijelimo svaki posao. Stvarno sam zahvalna.”

Za kraj, Brenda se našalila kako Isaiah, iako se više ne brije, i dalje ne zna plesati, ali je za nju i dalje savršen suprug.