Posvojeni muškarac se šokirao kada je otkrio tko mu je biološki otac

Posvojeni muškarac iz ove priče se šokirao kada je otkrio tko je njegov biološki otac. Nije ni slutio da su sin i tata zapravo kolege na poslu.

Nathan Boos je znao da je posvojen, ali nije imao pojma da je već prijatelj sa svojim tatom. U ovoj nevjerojatno dirljivoj i neobičnoj priči, muškarac koji je posvojen pri rođenju šokiran je otkrivši da mu je suradnik biološki otac.

Možete li zamisliti? Mislim, provodimo četrdeset i više sati tjedno s ljudima na našim poslovima i ponekad se osjećamo kao obitelj, ali u ovoj priči, Nathanov suradnik je više od toga – dijele istu krv.

“Odrastajući, uvijek sam znao da sam posvojen, jednostavno mi nije palo na pamet da ću ikada pronaći svoje roditelje”, rekao je Nathan. Budući da su ga Nathanovi posvojitelji toliko voljeli, nikad mu nije palo na pamet pitati za svoje biološke roditelje. A njegovi roditelji mu nikada nisu otkrili identitet njegovih bioloških roditelja jer ih to nije ni pitao!

Ipak, jednog dana kada je Nathanova mama navratila u posjet, primijetila je nešto nevjerojatno.

Posvojeni muškarac otkriva posebnu vezu

Dok su Nathan i njegova mama bili na Facebooku, poznato ime i profil pojavili su se među Nathonovim prijateljima. Bila je šokirana kada je saznala da je Nathan već prijatelj sa svojim biološkim ocem na Facebooku jer su radili za istu transportnu tvrtku.

Većinu vremena kada su djeca posvojena, odlaze živjeti sa svojom posvojiteljskom obitelji u drugi grad ili državu, ili ponekad čak i u drugi dio svijeta. Ali to nije bio slučaj s Nathanom. Kada je stavljen na posvajanje, njegove posvojitelje je u istom gradu odabrala njegova biološka majka. Smjestila ga je u daleku obitelj, ali nikada nije rekla Nathanovom biološkom ocu.

Ne samo da je Nathan bio prijatelj sa svojim ocem na Facebooku, nego su bili kolege koju su dvije godine radili za istu transportnu tvrtku poznatu kao Rock Solid Transport u Chippewa Fallsu! Nakon što je šok prošao, Nathan se obratio svom biološkom ocu, Bobu Degaru. Nathan nije bio jedini koji se osjećao zapanjenim ovim otkrićem. I Bob je to osjetio!

“Još uvijek je šok. Ima dana kada nisam siguran što da kažem ili kako da postupim. Mislim, on je moj sin, ali mislim da nismo imali taj odnos oca i sina dok smo odrastali, već smo se upoznali kroz radni odnos”, rekao je Bob.

Sin se ponovno ujedinio s biološkim ocem

Kada je Nathan upitao Boba zašto ga je dao na posvajanje, Bob mu je dao pravi, pun ljubavi i iskren odgovor. Bob je imao financijske probleme i želio je da njegovo dijete ne oskudijeva. Bob je također znao da nije baš neki otac i želio je da njegov sin ima nekoga na koga se može ugledati.

Ono što ovo putovanje pronalaska člana obitelji čini tako nevjerojatnim je koliko su kao par slični. Ne samo da oboje vole voziti kamione i rade za istu tvrtku, već imaju i iste manire.

Par ne uzima zdravo za gotovo da su obitelj i provode vrijeme zajedno kad god mogu! Par također kaže da su uzbuđeni što će prijateljstvo koje već imaju prerasti u obiteljski odnos.

Bog je tako dobar. On je začetnik i dovršitelj naše vjere i života.