Posvojeni sin (22) je godinama tražio majku, a onda otkrio da radi u istoj trgovini

Posvojeni sin (22) je kada je postao punoljetan odlučio naći svoju biološku majku. Nije ni slutio da radi s njim u istoj trgovini. 

Kad čujete o tome da roditelji daju svoju djecu na posvajanje, lako je upirati prstom u njih i prosuđivati ​​ih ne znajući činjenice. Ono što neki mogu smatrati nedostatkom hrabrosti i odgovornosti, za druge je pokazivanje naklonosti i hrabar izbor ljubavi.

Dala je dječaka na posvajanje

Christine Tallady rodila je dijete u listopadu 1985. godine. Bila je u vrlo teškoj financijskoj situaciji i tada nije mogla brinuti za svoje dijete. Stoga je donijela bolnu odluku da će dati dječaka na posvajanje.

Prema njezinom mišljenju, ovo je bio jedini način da mališan ima priliku za bolju budućnost. Ova je odluka, naravno, nije usrećila, ali nikada se nije požalila niti se toga sramila. To također pokazuje činjenicu da je papire za posvojanje uvijek držala dostupnima kako bi ih sin mogao pronaći ako to želi jednog dana.

VIDI OVO: Mama je dala sina na posvajanje, a nakon 45 godina ga je ponovno srela

S 18 godina je počeo tražiti svoju biološku majku

Nakon što je posvojen, dječak je dobilo ime Steve. Kada je imao 18 godina, počeo je tražiti svoju pravu majku. Potraga je u početku bila neuspješna  ali Steve se nije predavao. Nakon još jednog pokušaja 2007. otkrio je da je pogrešno napisao majčino ime prvi put kada ga je tražio.

Uz prave podatke, odgovor ovaj put nije dugo uslijedio. Steve je saznao da Christine živi nedaleko. U to je vrijeme dječak radio kao dostavljač za Loweovu trgovinu Grand Rapids u Michiganu.

Budući da je ovo bila jedna od najvećih trgovina na tom području, Steve je dobio ideju da pita svog šefa je li slučajno poznavao Christine Tallady. Nevjerojatno, ispostavilo se da je ne samo da je poznaje, već da Christine upravo radi u toj trgovini.

Sada su napokon ujedinjeni

Tko zna koliko puta ju je Steve sreo, a da nije znao tko je zapravo. Sad su majka i sin napokon ujedinjeni. Prošle su 22 godine, a bilo je i nekoliko prepreka. No, kad pogledate okolnosti, čini se da su njih dvoje cijelo vrijeme bili povezani nevidljivom vezom.

NAJNOVIJE!