Posvojili su djevojčicu misleći da je njihovim nevoljama došao kraj. Nakon 10 godina otkrivaju tajnu koja im mijenja život

Par iz Kentuckyja (SAD), Lisa i Gene Lumpkins, su s puno ljubavi posvojili četvero siročadi iz Kine prije 11 godina.

Jedna od njih je bila Aubrey, koja se borila s cerebralnom paralizom i emotivnom traumom, nakon što ju je rođena majka zlostavljala i zanemarivala.

djevojčica iz Kine

Međutim, obitelj Lumpkins je mogla da joj vrati osmijeh na lice novim domom u Georgetownu, stotinama kilometara udaljeno od njenog mjesta rođenja.

Lumpkinsi su već imali dva biološka djeteta prije nego što su posvojili siročiće i sada im je obitelj bila potpuna. Međutim, nisu očekivali kako bi im jedan post na Facebooku mogao sve promijeniti.

djevojčica iz kine 2

Dok je bila na Facebooku, Lisa Lumpkins je slučajno pronašla sliku siročeta koje je jako podsjećalo na Aubrey.

djevojčica iz kine 3

“Bila sam šokirana kada sam vidjela koliko liče”, sjeća se Lisa tog trenutka. “Istog trenutka mi se probudio majčinski instinkt i bila sam sigurna da su njih dvije sestre”.

Iako su dijelile mnogo toga zajedničkog, strogi zakon o jednom djetetu u Kini činio stvar manje vjerojatnom. Međutim, DNK test je dokazao da su njih dvije zapravo sestre.

Aubreyina sestra, Avery, je također bolovala od cerebralna paralize i Lumpkinsi su znali da je došao trenutak da upoznaju sestre. Međutim, pojavile su prepreke koje nisu očekivali.

Želeći posvojiti i Avery, Lumpkinsi su zapali u financijsku krizu jer je posvajanje koštalo preko 35,000 dolara po djetetu. Ne samo da je novac bio problem, nego i vrijeme.

Avery je trebalo da napuni 14 godina, što bi značilo da je previše stara za posvajanje. Lumpkinsi su morali brže djelovati.

U očajničkom pokušaju da uvedu Avery u obitelj, Lumpkinsi su pokrenuli donacije kako bi sakupili novac za posvajanje.

djevojčice iz kine

Kampanja se pokazala uspješnom i sakupili su preko 50,000 dolara, što im je omogućilo da dobiju pravne papire za usvajanje. Obitelj je nakon toga otišla u Kinu i dovela Avery u svoj novi dom.

Unatoč jezičnoj barijeri između Avery i Aubrey, sestre su istog trena znale da pripadaju jedna drugoj.

djevojčice iz kine 2

“One vole biti zajedno”, kaže Lisa. “Sjećaju se vremena kad su zajedno bile u sirotištu, ali tada ne znale da su sestre”.

Običan post sa Facebooka je uspio pronaći i spoji dvije izgubljene sestre i ispuni srca obitelji Lumpkins.

djevojčice iz kine 3

“One su me u potpunosti promijenile”, kaže Lisa Lumpkins. “Moje vrijednosti, ono što je važno … nisu bitne stvari kao što su novi automobil, novac ili dijamantni prsten, postoji mnogo važnijih stvari u životu – a to je da možete pomoći drugima”.

NAJNOVIJE!