TREBAJU NAŠU POMOĆ: Požar progutao kuću u kojoj živi samohrani otac s petero djece

Obitelji Čirković iz Subotice Podravske, naselja u Općini Rasinja nedaleko od Koprivnice, u utorak je vatra progutala gotovo pola kuće, predio u kojem su se nalazile kuhinja i dnevni boravak.

Glava obitelji Vladimir Čirković, samohrani je otac petero djece od kojih najmlađe ima osam, a najstarije 19 godina. Požar je ovoj obitelji progutao gotovo sve što su godinama polako stvarali. Materijalna šteta cijeni se na oko 30.000 kuna, piše Podravski.hr.

– Na svu sreću nikome se ništa nije dogodilo. Da sam ja sâm, ne bi mi ni to što je izgorjelo bio problem, ali mi je zbog djece. U trenutku kada je buknuo požar, s kćeri koja boluje od epilepsije bio sam na magnetskoj rezonanci u Bjelovaru – kazao je Vladimir koji brigu za djecu balansira s obavezama na poslu. No, kaže, uspijeva im i malo pomalo to što su imali stvarali su u što ljepši dom. Upravo stoga, kazao je, najteže mu je bilo dan nakon požara objasniti djeci što se dogodilo i kako će dalje.

Požar su gasili vatrogasci JVP Koprivnice i DVD-a Rasinja i samo zahvaljujući njihovoj brzoj reakciji spriječena je veća nesreća. U vatri su djelomično izgorjeli dnevni boravak, kuhinja i blagovaonica.

Dodao je kako u dnevnom boravku bio i ormar sa jednim djelom odjeće. Osim toga, u boravku su bili trosjedi, stol, ormari, televizor, računalo, a u nastavku i kuhinja – sve to sada je uništeno.

Svi koji želi i u mogućnosti ste pomoći ovoj obitelji, možete se javiti Vladimiru Čirkoviću na broj 091/603-2575.

Pročitajte cijeli članak >>

NAJNOVIJE!