Poznata sportašica (37): Djevičanstvo želim pokloniti svojem suprugu

Lolo Jones (37) poznata je američka sportašica koja je nastupila i na zimskim i ljetnim Olimpijskim igrama. Na ljetnima se natjecala u atletici, dok je na zimskima nastupila u bobu.

Još 2012. otkrila je svijetu da nije spavala s muškarcem, a nedavno je njezin intervju izazvao puno pozornosti.

– Prije sam barem imala šanse da nađem nekoga. Pitala sam se kada je pravo vrijeme da mu kažem? Hoću li pričekati da me malo bolje upozna? Ili da mu odmah kažem kako stoje stvari – rekla je Jones i dodala:

– Seks pomaže sportašicama jer je dobar za hormone. Stoga sam ja u nepovoljnijem položaju.

VIDI OVO: Istinita priča o mladiću koji je svoje djevičanstvo odlučio pokloniti ”najljepšoj ženi na svijetu”

No britanski The Sun sada prenosi njezinu novu izjavu. – Molim vas da shvatite da je ovo težak put. Postoji puno djevica i želim da znaju da je ovo najteža stvar koju sam napravila u svom životu – rekla je Jones i dodala:

– Ostati djevica prije braka teže je nego trenirati za Olimpijske igre i teže nego završiti fakultet. Lolo Jones praktična je vjernica, redovito se moli prije natjecanja, a o svojoj vjeri piše i na društvenim mrežama.

– Djevičanstvo želim pokloniti svojem suprugu – poručivala je. Želi se natjecati u utrci na 100 metara s preponama na Olimpijskim igrama u Tokiju i sada je koncetrirana na to pa joj pronalazak budućeg supruga trenutačno nije prioritet, prenosi Vecernji.