10 znakova da je on ”pravi muškarac” za vas

Pravi muškarac se može prepoznati po određenim znakovima. Evo kako žena može znati da je neka osoba pravi muškarac za nju.

Udana sam tek pet mjeseci, te ne mogu tvrditi da sam stručnjak za brak. No, budući da sam napravila najveći korak u svom životu, želim prenijeti neke stvari koje sam naučila dok sam birala potencijalne kandidate za brak. Ovo je iz ženske perspektive, iako smatram da se mnogi od ovih savjeta mogu primijeniti i na muškarce koji se pitaju jesu li upoznali onu „pravu“.

Ovo su znakovi da je on ”pravi muškarac” za vas:

1. Pozove vas van

Iako može biti vrlo teško i nezgodno pitati curu da izađe s vama, ovo je nešto što morate napraviti. Čak i ako vas zove na mobitel dan i noć, ako se družite vikendima, ako zna sve vaše tajne i najbolji vam je prijatelj – ukoliko ne potvrdi vašu vezu, tada je možda vrijeme da ga napustite. Možda ćete se morati malo više potruditi da zadobijete njegovu pozornost, no ako i to ne uspije, vrijeme je da nastavite dalje, čak i ako vas to tada boli. Ako se ne bavi vama prije braka, sigurno neće ni za vrijeme braka.

2. Voli Boga više nego vas

Moja najveća molitva prije braka bila je da mi Bog da muškarca koji će Njega voljeti više nego mene. Uistinu vjerujem da će osoba koja je zaljubljena u Boga voditi obitelj u pravom smjeru, da će ga neprestano mijenjati i oblikovati moć Duha svetoga. Jedino kroz Boga možemo žrtvovati sebe svaki dan i voljeti drugu osobu unatoč njezinim manama i pogreškama.

3. Riješio je sve svoje „probleme“

Bila to ovisnost, loša veza ili loše financije, ti slomljeni dijelovi njegova života trebaju biti stvar prošlosti ili bi na njima trebao aktivno raditi i napredovati. No, prije braka i vi morate riješiti svoje probleme.

4. Vidi samo vas

Ako vaš muškarac ponekad zavodi druge žene, tada to neće prestati raditi ni kada budete u braku. Osoba koja je u potpunosti predana i sprema razgovarati u braku će se potruditi kako bi promijenila svoj odnos prema slobodnim ženama.

znakovi pravi muškarac
Foto: Pixabay

5. Idete u istom smjeru

Dok smo Nathan i ja hodali, velik je problem za našu vezu bio moja odluka o tome želim li se preseliti u Irsku. On je bio pozvan ići tamo te sam znala da se trebam obratiti Bogu kako bih saznala odnosi li se taj poziv i na mene. Na svu sreću, Bog nas je vodio u pravom smjeru te sam se preselila u Irsku.

VIDI OVO: Muškarac iz Mudrih izreka 31

6. Bori se za vas

Kako on reagira kada stvari nisu baš bajne? Kada dođu teška vremena, gleda li on prema najbližem izlazu ili se ostaje boriti za vezu sa ženom koju voli? Ako želite testirati nečiju pravu osobnost, vidite kakvi su u stresnim situacijama. Ne kažem da stvarate takve situacije, ali ako ste dovoljno dugo s nekim, nesumnjivo ćete ih vidjeti tijekom tih stresnih trenutaka.

7. Pravi ste prijatelji

Velik problem mojih prošlih veza bio je moj odabir muškaraca s kojima se inače ne bih družila da nisam u vezi s njima. Nismo imali toliko zajedničkih stvari. Spustimo se na zemlju, muškarac može izgledati kao Adonis, ali ako nema ništa između ušiju, a vi biste htjeli voditi dublje razgovore… tada ćete oboje poludjeti. S pravom se osobom možete u potpunosti opustiti i biti vi.

8. Vaši ga prijatelji i obitelj vole

Dok smo Nathan i ja hodali, upoznala sam ga sa što više svojih prijatelja i članova obitelji. Kada su ga malo upoznali, pitala sam ih za iskreno mišljenje o njemu. Ljubav može biti slijepa, glupa i gluha, a znam da su moji prijatelji bili u pravu u vezi nekih mojih prošlih veza. Oni me dobro poznaju, a ako su uočili nešto što ja nisam, tada želim znati za to.

9. Njegovi ga prijatelji i obitelj poštuju

Kada sam upoznala Nathanove prijatelje i obitelj, pažljivo sam gledala kako se odnose prema njemu. Jesu li se šalili? Bili nepristojni? Gledali ga kao dijete? Mnogo su me puta osobe zaustavile i rekle mi kako je on dobar prijatelj i koliko im je pomogao, a nije morao. Bilo je to jako posebno. U tim sam trenutcima saznala sve što sam trebala znati o srcu i osobnosti mog dečka.

VIDI OVO: Moj muž me ignorira: Što učiniti kada vas odbije vaš muškarac?

10. Osjećate mir

Dok sam stajala pred oltarom i gledala u svog novog supruga, osjećala sam Božji mir kao nikada do tada. Znala sam da je Bog sretan što smo izabrali jedno drugo. Taj je mir ispunio svaku poru naše veze od samog početka našeg braka.

Ovo je samo nekoliko znakova koji će vam pokazati trebate li zadržati osobu s kojom ste, ali su mi oni pomogli da i u glavi shvatim što sam već osjećala u srcu.

Autorica: Rachel Leigh Murray; Prijevod: Ida U.; Izvor: Whereintheworldisrachel.com

NAJNOVIJE!