prazna stolica pokojni sin vjenčanje
Foto: Facebook

Mladenka je ostavila praznu stolicu za svog pokojnog sina koji je prerano napustio ovaj svijet. Umjesto njega, pojavio se netko zbog koga su svi zaplakali. 

Želite li pročitati jednu predivnu, dirljivu priču za vikend? Priča ne može biti ljepša od ove, u okolnostima koje se nažalost ne mogu promijeniti, ali se svakako mogu lakše podnijeti uz ovakva srca.

Becky Turney je majka s Aljaske koja je prije dvije godine doživjela ono što nijedna majka ne bi trebala doživjeti. Izgubila je svog, tad 19-godišnjeg sina Tristona, a od njegove smrti nije prošao niti jedan trenutak da nije mislila na njega.

No, život ide dalje pa je nedavno osjetila sreću kad ju je čovjek njenih snova zaprosio.

Prazan stolac za pokojnog sina

Organizirali su vjenčanje, posebno mjesto među “uzvanicima” dobio je prazan stolac za njenog sina. Na njoj je osvanula dirljiva poruka, njemu u spomen, njemu kojem je željela da može vidjeti svoju mamu ponovno sretnu.

Foto: Facebook
Foto: Facebook

No, kad je ceremonija počela, prije nego je rekla sudbonosno “da”, čovjek njenih snova, Kelly Turney, zaustavio je sve i svojoj ljubavi doveo nekoga zbog kog su, samo nekoliko minuta kasnije, zaplakali cijeli svatovi.

Mladenka je ispočetka bila zbunjena

Becky je ispočetka bila zbunjena, zbog naglog prekida ceremonije no, kad se pred njom pojavio nepoznati mladić, Jacob Kilby te joj je rekao da ima 21 godinu, Kelly je odmah shvatila tko je on.

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Kad je njezin sin otišao na onaj svijet, mama je odlučila donirati njegove zdrave organe.

Tako je odmah shvatila tko je on, a kad joj je Kelly pritom dodao stetoskop, shvatili su i uzvanici na svadbi.

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Čula je najljepšu “svadbenu pjesmu”

Becky je automatski prislonila stetoskop na Jacobove grudi gdje je čula najljepšu “svadbenu pjesmu”, srce svog sina koje je nastavilo kucati u drugoj dobroj duši.

Čvrsto ga je zagrlila, svatovi su zaplakali, a Becky će odsad živjeti puno lakše i sretnije jer, iako Tristona više nema, njegovo je srce barem spasilo tuđi život.

Kelly i Jacob naknadno su priznali Becky koliko su bili uzbuđeni zbog iznenađenja kojeg su joj zajedno pripremili.

Ne čudimo se, jer ovakvo gorko-slatko iznenađenje stvarno nas je dirnulo u srce.