Dirljiva priča o posvojenoj djevojčici i ocu koji imaju zajednički invaliditet

Dirljiva priča o dvogodišnjoj posvojenoj djevojčici i njezinom ocu koji su povezani zajedničkim tjelesnim invaliditetom izmamljuje osmijeh na mnoga lica širom svijeta.

U lipnju 2019. godine, Kari i Byron Hall iz Colorada su kući doveli 6-mjesečnu Ivy koju opisuju kao pravu „prskalicu“.

Ona je odmah postala dio njihove obitelji koja je već uključivala petero djece, od kojih je dvoje biološko, a četvero posvojeno. 

Obitelj Hall je željela nastaviti imati djecu, ali su trudnoće postale vrlo teške te je Kari imala mnogo spontanih pobačaja. 

Obitelj se tada odlučila za posvajanje. Kada su dobili poziv iz agencije o veseloj djevojčici Ivy koja ima dvarfizam, odmah su ju pristali posvojiti. 

Byron se odmah povezao sa svojom novom kćeri Ivy jer je i on imao sličan problem kada je rođen. Naime, jedna noga mu je bila kraća od druge te je bio prilično deformiran. 

Kada je imao 7 godina njegova je obitelj odlučila odvesti ga na amputaciju noge. Od tada je Byron nosio protezu te je zahvalan svojim roditeljima za njihovu odluku. 

Kada Byron pogleda u svoju kćer Ivy, koja mu je toliko slična, on osjeti snažnu povezanost s njom i razumijevanje njezinog stanja. 

Kari ujedno širi priču o Ivynoj snazi i odrastanju na društvenim mrežama te se povezuje s drugim obiteljima čiji članovi imaju dvarfizam budući da roditelji djece s posebnim potrebama vrlo često trebaju čuti pozitivne priče drugih obitelji i podijeliti svoje priče sa svijetom. 

Kari i Byronu jako je važno podignuti svijet osoba o dvarfizmu i povezati se sa drugim sličnim obiteljima kako bi mogli zajedno širiti nadu.