Prihvatila je nepoznatog prijatelja na Facebooku: Nije ni sanjala što će se dogoditi!

Muškarac vam pošalje zahtjev za prijateljstvo. Ne poznajete ga, ali izgleda zanimljivo na profilnoj slici, pa ga prihvatite za prijatelja.

Danas je prvi dan škole vašoj kćeri. Izgleda TAKO slatko u novoj odjeći koju ste joj kupili da je jednostavno morate uslikati i postavite fotografiju na Facebook kako bi je vidjeli svi vaši prijatelji i obitelj.

Tako ste uzbuđeni dok komentar “Ne mogu vjerovati kako je porasla. Vrijeme leti. Ja sam jedna ponosna majka. ”

U međuvremenu, tajanstveni tip čiji ste zahtjev za prijateljstvo u žurbi prihvatili čuva tu sliku vaše kćeri u njenoj slatkoj novoj odjeći na telefonu i šalje je na brojeve 60 različitih odraslih muškaraca diljem svijeta uz komentar – “Djevojčica. Godina 5. Smeđa kosa. Crne oči. 5.000 eura. ”

Ne samo da ste dali sliku vaše male djevojčice trgovcu bijelim robljem, dali ste mu i ime i točnu lokaciju njene škole na srebrnom virtualnom tanjuru. Idete ju pokupite iz škole oko 3 popodne, ali nje nema nigdje.

Ni ne znate da je vaš dragocjeno dijete prodano 43-godišnjem pedofilu još prije nego što ste krenuli po nju, i sada je na putu u Južnu Afriku s vrećicom preko glave, zbunjena, užasnuta i uplakana jer ju je muškarac kojega nikad nije srela oteo iz škole. Sada ne zna gdje su joj roditelji, gdje ide i što će joj se dogoditi.

PREKINITE dodavati STRANCE NA FACEBOOKU i PRESTANITE objavljivati o svom životu. Izbjegavajte držati slike djece na profilu.

PODIJELITE ovo zbog sve djece i njihovih roditelja. Ovo upozorenje prenosimo s portala Trendingstylist.com. Napisano je po istinitoj priči, imena su izostavljena da bi se zaštitile žrtve.