Muškarac vam pošalje zahtjev za prijateljstvo. Ne poznajete ga, ali izgleda zanimljivo na profilnoj slici, pa ga prihvatite za prijatelja.

Danas je prvi dan škole vašoj kćeri. Izgleda TAKO slatko u novoj odjeći koju ste joj kupili da je jednostavno morate uslikati i postavite fotografiju na Facebook kako bi je vidjeli svi vaši prijatelji i obitelj.

Tako ste uzbuđeni dok komentar “Ne mogu vjerovati kako je porasla. Vrijeme leti. Ja sam jedna ponosna majka. ”

U međuvremenu, tajanstveni tip čiji ste zahtjev za prijateljstvo u žurbi prihvatili čuva tu sliku vaše kćeri u njenoj slatkoj novoj odjeći na telefonu i šalje je na brojeve 60 različitih odraslih muškaraca diljem svijeta uz komentar – “Djevojčica. Godina 5. Smeđa kosa. Crne oči. 5.000 eura. ”

Ne samo da ste dali sliku vaše male djevojčice trgovcu bijelim robljem, dali ste mu i ime i točnu lokaciju njene škole na srebrnom virtualnom tanjuru. Idete ju pokupite iz škole oko 3 popodne, ali nje nema nigdje.

Ni ne znate da je vaš dragocjeno dijete prodano 43-godišnjem pedofilu još prije nego što ste krenuli po nju, i sada je na putu u Južnu Afriku s vrećicom preko glave, zbunjena, užasnuta i uplakana jer ju je muškarac kojega nikad nije srela oteo iz škole. Sada ne zna gdje su joj roditelji, gdje ide i što će joj se dogoditi.

PREKINITE dodavati STRANCE NA FACEBOOKU i PRESTANITE objavljivati o svom životu. Izbjegavajte držati slike djece na profilu.

PODIJELITE ovo zbog sve djece i njihovih roditelja. Ovo upozorenje prenosimo s portala Trendingstylist.com. Napisano je po istinitoj priči, imena su izostavljena da bi se zaštitile žrtve.