Prijatelji iz razreda su joj za Valentinovo slomili srce, a onda ih je stariji učenik naučio lekciju
Snimka zaslona: YouTube

Aislinn Bowermaster je bila toliko uzbuđena zbog školske proslave Valentinova. Ova 15-godišnjakinja je ostala budna cijelu noć i pekla ukusne kolačiće u obliku srca za svoje prijatelje iz razreda. Ali ni Aislinn, ni njena mama Kristine nisu mogle predvidjeti u kakvo će se razočarenje pretvoriti taj dan koji je namijenjen za ljubav i prijateljstvo.

Kada je Aislinn došla u školu sutradan, ostala je slomljenog srca jer je shvatila da joj nitko iz razreda nije poklonio nikakvu čestitku niti poklon za Valentinovo.

Tijekom dana, gledala je sve ostale kako razmjenjuju čokolade, slatkiše i porukice. Dan je postao još gori kada su je počeli maltretirati zbog njene kilaže.

Napustila je školu u suzama i otrčala kući po utjehu koja joj je toliko trebala. Unatoč Kristinom trudu, zaključala se u sobu i odbila je izaći. Bila je potpuno shrvana.

VIDI OVO: Poruka svim neoženjenim muškarcima (samcima) za Valentinovo

Kristin je nazvala svoju najbolju prijateljicu Abby da joj da majčinski savjet. “Kako da je razveselim?”plačući ju je upitala. Abby je prekinula vezu i rekla svom sinu što se dogodilo Aislinn… ostalo je prošlost.

U dirljivom videu ispod, Abbyn sin Isaiah posjetio je prijatelje Aislinn u srednjoj školi i prekinuo ih je za vrijeme ručka.

Čekao je u kantini pred svima da se Aislinn pojavi da bi joj pokazao koliko je zaista posebna.