NaslovnicaSvjedočanstvaŽivotne pričePripremala je sina za kupanje i primijetila da nešto nije u redu,...

Pripremala je sina za kupanje i primijetila da nešto nije u redu, sada upozorava sve roditelje

Dok je pripremala svog 2-mjesečnog sina za kupanje, primijetila je da nešto nije u redu s njegovim nožnim prstom oko kojeg se ovila dlaka. 

Dlaka s kose koja se je ovila oko nožnog prsta se možda ne čini kao nešto strašno, no može imati jako ozbiljne posljedice, posebno za bebe. Nakon operacije svog novorođenog sina, Olivia Quinn upozorava roditelje da paze na dlake oko prstiju svojih beba. 

Jedne večeri, dok je pripremala svog 2-mjesečnog sina Harveya za kupanje, Olivia je primijetila da nešto nije u redu. Kada je pobliže pogledala, pronašla je dlaku koja se ovila oko njegovog nožnog palca. 

Nekima se to možda ne čini kao velika stvar, no zapravo je jako ozbiljno. Dlaka se može oviti tako jako oko prsta da zaustavi protok krvi. 

„Nisam to primijetila dok ga nisam počela presvlačiti“, rekla je Olivia u objavi na TikToku. 

@oliviaquinn99

Always have a good look at your baby’s fingers and toes! #foryoupage #foryou #baby #mumsoftiktok #fypシ #parentsoftiktok

♬ Monkeys Spinning Monkeys – Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

Najprije je pokušala škarama maknuti dlaku. No to nije uspjelo, a majka nije željela ni na koji način slučajno ozlijediti svog sina. Odlučila ga je odmah odvesti u bolnicu. 

Nakon nekoliko sati čekanja i prebacivanja u drugu bolnicu, osoblje joj je prvo reklo da može odvesti sina kući. Oni nisu mogli pronaći dlaku te su pretpostavili da je otpala. 

VIDI OVO: Doktor otkrio trik pomoću kojeg smiruje uplakane bebe u samo nekoliko sekundi (VIDEO)

Znala je da nešto nije u redu

No, Olivia je znala da nešto nije u redu. Na svu sreću, vjerovala je svojim instinktima te je inzistirala da liječnici još jednom pogledaju. 

Ispalo je da se dlaka duboko zarezala u Harveyjevu kožu. Zbog toga je preko nje zarasla nova kože te je skrila malenu, ali ozbiljnu prijetnju. 

Kirurg je odmah primio bebu na operaciju uklanjanja dlake. Ujedno je odlučio dublje pogledati da ne bi nešto propustio. 

Liječnik je kasnije rekao Oliviji da, iako je uklonjen mali dio dlake oko prsta, ona bi nastavila rezati tkivo te bi amputacija bila jedina moguća opcija. 

Hvala Bogu, operacija je bila uspješna. Harvey je došao kući te se odlično oporavlja. Maleni ožiljak je jedina posljedica koju dječak ima od operacije. 

Majka potiče roditelje da pregledavaju prste svoje djece

Nakon tog strašnog događaja, Olivia se okrenula TikToku da upozori druge roditelje. Potaknula je roditelje da uvijek „pregledavaju prste na rukama i nogama kod svoje djece.“ 

@oliviaquinn99

#hairremoval #baby #newborn #parents #parentsoftiktok #foryoupage #foryou #fypシ #forthem #fy #fypageシ #spreadawareness #spreadawearness

♬ Monkeys Spinning Monkeys – Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

Kao i mnogi drugi, ona nije imala pojma da se nešto takvo može dogoditi dok i sama to nije iskusila, tako da zapravo nije često provjeravala sinove prste. 

„Nije pokazivao nikakve znakove da ga nešto boli tako da se nisam sjetila provjeravati oko njegovih prstiju“, rekla je. 

Slavimo Boga što je beba dobro. I pohvale Oliviji jer je svoje iskustvo upotrijebila da pomogne drugim obiteljima. 

„Blagoslovljen Bog i Otac Gospodina našega Isusa Krista, Otac milosrđa i Bog svake utjehe! On nas tješi u svakoj našoj nevolji da bismo i mi sve koji su u nevolji mogli tješiti onom utjehom kojom nas same tješi Bog“ (2. Korinćanima 1,3-4). 

Podijelite i vi ovu priču te pomozite obiteljima s djecom da spriječe potencijalnu nesreću.