zatvorenici predali život Isusu
Screenshot: YouTube
Nick Vujičić je prošli tjedan posjetio zatvorenike u državnom zatvoru u Kaliforniji, a ono što im je poručio im je zauvijek promijenilo život.

Prošli tjedan u državnom zatvoru u Kaliforniji, Nick Vujičić je podijelio svoje svjedočanstvo i poruku Evanđelja sa zatvorenicima.

Rekao im je: “Znam da ste u zatvoru, ali i ja sam, moje tijelo je moj zatvor, ali postoji nada i život u Isusu Kristu. Možete nositi svoje terete u svojoj snazi i stalno padati pod njima ili ih možete predati Isusu Kristu”. Stotine zatvorenika su primili spasenje svjedočenjem Nicka Vujičića, piše Kršćanstvo danas.

Ne postoji limit dosega Božje ljubavi, nema granica njezinoj širini. Kao kršćanima, dio našeg poziva je da dođemo do što više ljudi i s njima podijelimo Radosnu vijest (Evanđelje) u ovom palom svijetu.

Palom svijetu kojeg smo i sami okusili i pod čijim smo utjecajem živjeli; nekad beznadni, a sada smo nova stvorenja u Isusu Kristu.

I reče im: “Idite po svem svijetu, i propovijedajte Radosnu vijest svakom stvorenju!” (Marko 16,15)

Pogledajte dirljivi video i dojmove zatvorenika kada su čuli Radosnu vijest o Božjoj ljubavi, koja je zapalila vatru Nade u njihovim srcima.

IZVORKrscanstvodanas.com