Rodila je dok je bila u komi, a probudila se u užasnom šoku

Kada je jedna žena iz Atlante rodila dok je bila u komi, probudila se u užasnom šoku zbog svog izgleda i nemogućnosti da vidi svoju djecu.

Monique Cook bila je trudna 34 tjedna s bebama koje su ona i njezin suprug, Andre, začeli kada se on vratio kući iz Afganistana. Par ih je nazvao svojim “bebama ljubavi”.

Ali stvari su krenule po zlu kada je Monique počela doživljavati neke komplikacije.

Kod kuće u osmom mjesecu trudnoće, Monique je počela imati problema s disanjem, a trudovi su joj dolazili svake dvije minute. Monique je nazvala svog liječnika i rečeno joj je da dođe ravno u bolnicu.

U hitnim situacijama stvari se često događaju brzo. A to je svakako bio slučaj s Monique Cook.

Ubrzo su je liječnici stavili na kisik (bez uspjeha), odveli je na odjel intenzivne njege, testirali je na COVID, savjetovali carski rez i dali anesteziju. Čim je Monique počela brojati unatrag, zaspala je!

Žena se porodila dok je bila u komi

I dok je porođaj blizanki trajao pet minuta, Monique je pet dana ostala bez svijesti!

Zamislite da se probudite i otkrijete da je vaš ispupčeni trbuh sada malo ravniji, a ne sjećate se da ste rodili ijedno dijete! Tako je bilo ovoj ženi koja je rodila u komi.

“Najgori dio tog buđenja je to što gledam dolje i nemam veliki trbuh, nemam bebe”, rekao je Cook. “Sjećam se da sam pitala: ‘Gdje su moje bebe?’ Tada je mlada medicinska sestra rekla: ‘Oh, vaše bebe, dobro su.'”

Moniqueina dragocjena djeca bila su dobro. Ali mama je morala čekati punih 14 dana prije nego što ih je mogla držati. Prvo je morala biti izolirana u bolnici 11 dana, a onda, kada se vratila kući, morala je ostati u karanteni dodatna tri dana. To su sigurno bila nesnosno duga dva tjedna!

Hvala Bogu, bolničko osoblje dostavilo je Monique fotografije koje je snimio tata Andre kako bi mogla vidjeti njihove djevojčice dok je bila u karanteni. Monique je izrazila zahvalnost bolnici i njezinom osoblju za brigu koju je primila tijekom i nakon hitnog poroda.

Zahvalna na dobroj pomoći

Tijekom intervjua u emisiji Today With Hoda and Jenna, Monique je rekla: “Samo im želim reći, ‘hvala vam od srca. Hvala vam puno, jer oni su bili moja obitelj tih 11 dana. … Bez njih ne bih bio ovdje.’”

Monique i Andre sada imaju četiri prekrasne djevojčice. August Sky i Angel Renee vratile su se kući starijim sestrama, Iris, 17, i Winter, 4.

Monique Cook je jedna slatka, prekrasna mama. I dok su najmlađe članove obitelji možda nazivali “bebama ljubavi”, čini se da ova obitelj ima puno ljubavi posvuda!

NAJNOVIJE!