Rodila je dvije prekrasne bebe
Snimka zaslona: TikTok

Lorena je rodila dvije prekrasne bebe, a svi se dive kako je uspjela zatrudnjeti u tako kratkom razdoblju.

Mlada mama Lorena Hinnawi postala je poznata na društvenim mrežama jer je podijelila svoje iskustvo rađanja dvije bebe u razmaku od samo 11 mjeseci, donosi New York Post.

Ubrzo nakon što je rodila sina, Lorena je saznala da je ponovo trudna, a sada na društvenim mrežama dijeli svoje iskustvo rađanja dvije bebe u razmaku od 11 mjeseci.

“Došla sam kući iz bolnice s jednom bebom. Ubrzo nakon toga sam saznala da sam opet trudna. Sada moja beba ima bebu. Jedva čekam gledati ih kako rastu”, kaže mlada mama. Sin Massimo u njihovu je obitelj stigao 27. studenog 2020. godine, a kći Camila rodila se 26. listopada 2021. godine.

@lorenahinnawi

We’ve heard it all😅 #momsoftiktok #irishtwins #camila #massimo #familyof4 #mybabies

♬ original sound – Kyle & Jackie O

Lorena je svoje bebe nazvala “irskim blizancima” jer su rođeni u roku od 12 mjeseci, objasnila je u videu koji je podijelila na TikToku. Ljudi ih, kako kaže, često pitaju kako su uspjeli imati dvoje djece za tako kratko vrijeme, a većina joj se divi.

“Ne znam kako to uspijevaš, sigurno imaš pune ruke posla. Svaka ti čast”, samo je jedan od mnogih komentara podrške koje dobiva na društvenim mrežama.