Roditelje je uplašio madež na njihovoj kćeri, no ubrzo su shvatili koliko je lijepa

Roditelje je isprva uplašio madež na licu njihove kćeri, no ubrzo su shvatili koliko je posebna i lijepa.

Nicole Lucas Hall mama je dvoje djece, sina Ashera i kćeri Winry. Vodi prilično običan život, ali ima posebnu misiju – želi proslaviti jedinstvenu ljepotu svoje kćeri, koja je rođena s rijetkim madežom koji joj prekriva četvrtinu lica.

Roditelji ove 13-mjesečne djevojčice u početku su bili jako zabrinuti. Nikad nisu vidjeli takav madež i prestrašili su se da je riječ o nečem opasnom.

Liječnici su otklonili njihove strahove, objasnivši im da je riječ o rijetkom stanju koje se naziva kongenitalni melanocitni nevi, a koje zadesi jedno od 50 tisuća novorođenčadi.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Nicole Lucas Hall (@nnati opasan madež?

Iako su kritike i neugodni pogledi za ovu obitelj svakodnevna pojava, Nicole je odlučila podići svijest ljudi. Kaže da su svi negativni komentari s kojim se susrela njezina kći upućeni iz neznanja ili čiste zlobe.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Nicole Lucas Hall (@nicolelucashall)

“Moj cilj je educirati javnost o ovom stanju, ali i potaknuti roditelje da nauče svoju djecu slaviti različitosti i pozitivne aspekte sebe”, rekla je majka.

Nicole i njezin suprug Winry i njenog brata odgajaju tako da budi sigurni u sebe. Brinu hoće li je drugi osuđivati, ali ljubaznost im je glavni prioritet u životu. Winry potiču da bude ratnica i svakodnevno joj govore koliko je lijepa.

Winry je prva osoba u njihovoj obitelji koja ima ovakav madež. Rijedak je i zbog toga njezinu djevojčicu čini jedinstvenom.

NAJNOVIJE!