NaslovnicaSvjedočanstvaŽivotne pričeRoditelji su čuli bebin plač, a zatim se iznenadili kada su vidjeli...

Roditelji su čuli bebin plač, a zatim se iznenadili kada su vidjeli tko je s njom u krevetiću

Roditelji su čuli bebin plač iz sobe. Uključili su kameru i iznenadili se kada su vidjeli tko se nalazi s njom u krevetiću.

Mnogi brižni roditelji instaliraju alarm uz bebin krevetić, čak i kada su u susjednoj sobi, a ponekad su uključene i kamere. Ovo je češća pojava kada su u pitanju kuće, pa čak i kada su roditelji u drugom dijelu kuće, uvijek mogu vidjeti da li njihova beba mirno spava.

Plač usred noći

Roditelji su mirno spavali kada su usred noći čuli plač. Na njihovo iznenađenje, plač je prestao sam od sebe, što se inače ne događa. Roditelji su odmah uključili kamere kako bi vidjeli snimku, a ono što je uslijedilo iznenadilo ih je.

Mnogo je suprotnih mišljenja kada su u pitanju kućni ljubimci i djeca. Tako neki smatraju da beba ne bi trebala biti u neposrednoj blizini psa ili mačke, barem u prvim mjesecima, kako se ne bi pojavile alergije ili jednostavno zbog prisutnosti dlake.

Suprotno ovom stajalištu su oni koji vjeruju da je budući imunitet cijele bebe rezultat apsolutne potrebe za kontaktom sa životinjama već od prvih mjeseci. Zatim, tu su i oni njegovatelji koji zagovaraju da se djeca nikada ne ostavljaju sama s kućnim ljubimcima, kao ni s djecom mlađom od 6 godina.

Mačka je ušla u krevetić kako bi zabavila bebu

Međutim, brojni primjeri iz svakodnevnog života idu protiv tih predodžbi, a ovaj je primjer samo jedan od njih. Možda bi se mnogi ljudi uplašili da vide mačku koja je ušla u djetetov krevetić i približila se bebinom licu. Međutim, ovdje kao da je mačka namjerno ušla u krevetić kako bi zabavila bebu.

U videu u nastavku pogledajte što se vidi na snimci kamere postavljene u dječjoj sobi.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Jeck_roster (@jeck_roster)

Beba leži u potpunom mraku i plače, a mačka joj prilazi nježno i oprezno. Ova mačka kao da zna da ne smije biti tik do bebe, pa je razmak uvijek maksimalan, barem onoliko koliko dopušta ograda za krevetić. Mačka šapama nježno dotakne bebu i legne kako bi je beba dodirnula i pomilovala po glavi. Roditelji su bili oduševljeni načinom na koji je njihova mačka smirila bebu, a video je ubrzo postao viralan.

Snimka je u samo nekoliko dana dobila blizu 400.000 lajkova. Očekivano, pojavio se niz osuđujućih komentara koji su kritizirali roditelje, tvrdeći da su bili toliko neoprezni da su uspjeli pustiti mačku u krevetić s bebom, a ova je životinja, po njihovom mišljenju, mogla ogrebati ili čak ugušiti novorođenče.