Roditelji su gledali sliku ultrazvuka blizanaca – jedan detalj ih je fascinirao

Veza između blizanaca je “najprisnija i najtrajnija među svim ljudskim vezama”. Roditelji su promatrali sliku ultrazvuka, a jedan detalj nisu mogli smetnuti s uma.

Jednu takvu vezu zabilježio je ultrazvuk u šestom tjednu trudnoće kada su liječnici Brittani McIntire i njezinom suprugu Ianu rekli kako će dobiti blizance, jednog dječaka i jednu djevojčicu.

Nažalost, dječak težak svega 250 grama na srcu je imao rupu i njegov se mozak nije normalno razvijao te je znatno manje napredovao od sestre.

Njegova jedina šansa za životom bila je operacija srca, ali ju liječnici nisu mogli izvesti zbog stanja na njegovom mozgu.

Tijekom ultrazvuka, roditelji su vidjeli nešto neočekivano – dječakovu malenu ruku kako drži prst svoje sestre, prenosi Međugorje Info.

Ona je jedina koja zapravo može biti tamo i prolaziti s njim kroz ovo‘ … ‘On je blagoslov‘ – izjavila je majka.

Ona je sačuvala fotografiju sa ultrazvuka, koja će joj, kako kaže, u budućnosti služiti kao dokaz da su se njena djeca neizmjerno voljela.

VIDI OVO: Dok je gledala sliku s ultrazvuka, uočila je da netko ljubi njenu bebu

Ako se ne uspije izvući, obitelj je rekla kako im veliku pruža utjeha to što je s njim njegova sestrica.

No, dječak se ipak nije uspio izboriti za život van utrobe majke te je preminuo. ‘Bog ga je odlučio uzeti k sebi kako bi imali posebnog anđela na nebu…‘ –  rekla je njegova baka.

Roditelji su mu dali ime Mason, a njegovoj sestri koja je sretno došla na svijet, dali su ime Marilyn.

Bez obzira na sve, Mason je blagoslov za nas – rekao je bračni par.