Dok su roditelji obavljali kupovinu u trgovačkom centru, maleni dječak je zadivio kupce svojom nevjerojatnom izvedbom

Stranci s video kamerama nisu niti malo uznemirili ovog fantastičnog malenog izvođača.

Jake Clayton, koji ima samo 9 godina, je izvođač kakvog još niste vidjeli. On ima sposobnost izvođenja fascinantnih pothvata na klaviru – i to još dok stoji. Kada ga čujete, pomislit ćete da slušate solo izvedbu u koncertnog dvorani. No u stvarnosti on izvodi taj solo u lokalnoj trgovini – na mjestu na kojem nitko ne bi očekivao takvo što. A ono što je odsvirao nije za povjerovati!

Dok su se kupci bavili svojim poslom, nisu očekivali da će čuti nešto takvo. Možda bi to i očekivali u nekakvom luksuznom restoranu, ali ne tijekom subotnje kupnje namirnica.

Jakeovi roditelji su obavljali kupovinu dok je ovaj maleni pijanist tražio s čime će se zabaviti. Obučen u vintage jaknu i šešir, Jake je zasvirao sa stilom.

Postoji razlog zašto izgleda tako opušteno. Jake je išao na sate sviranja od svoje pete godine. Tako mu je dobro išlo da je počeo svirati na natjecanjima i u raznim koncertnim dvoranama – čak i u sklopu simfonijskog orkestra. Za osobu njegovih godina može se naslutiti svijetla budućnost.

Bez obzira svira li Mozarta, Beethovena ili nešto deseto u trgovini namirnicama, Jakeova se postignuća mogu opisati jedino kao Bogom dani talent.

Poslušajte Jakea kako svira na priloženoj snimci. Kao i mnogi kupci koji su se okupili oko njega, ni vi nećete moći prestati slušati.

IZVOR:Sharetap

NAJNOVIJE!