Roditelji su tijekom trudnoće odbijali otići na ultrazvuk – na porodu ih je dočekalo pravo iznenađenje

Roditelji su tijekom trudnoće odbijali otići na ultrazvuk jer su htjeli da sve ide prirodnim putem, a onda ih je na porodu dočekalo pravo iznenađenje.

Postoji mnogo načina da voljenim osobama kažete da očekujete bebu, a kada je Matthew Ziesemer dobio majicu s natpisom “Najbolji tata na svijetu” znao je da će se njegov život zauvijek promijeniti.

Poklon je dobio od svoje žene Nicole koja je konačno ostala trudna, ali ni jedno ni drugo nisu znali koliko će se njihovi životi promijeniti.

Snimka zaslona: YouTube

Vjerovali su kako bi trudnoća trebala teći prirodno, uz nekoliko posjeta liječnicima i nekim lijekovima. Odbili su napraviti ultrazvuk. Nicole se htjela poroditi kod kuće uz pomoć babice. Ovakvi porodi postaju sve češći, te se jedna od 1.000 trudnica odluči na to.

Kako je Nicole bila samo u 36. tjednu trudnoće, par je bio prisiljen otići u bolnicu radi poroda. Matthew ju je odvezao u Spectrum Health Gerber Memorial bolnicu u Michiganu. Grad je bio pogođen jakom snježnom olujom te je Matthew prvo morao očistiti prilaz kući, a zatim krenuti na put od 2 sata do bolnice.

U bolnicu su stigli u petak u 4 sata ujutro, a trudovi su se nastavili tokom cijele subote. Tada je Nicole odlučila promijeniti ideju o porođaju bez lijekova.

Snimka zaslona: YouTube

VIDI OVO: Majka i ginekolog se iznenadili kada su vidjeli ovaj prizor na ultrazvuku

Prošlo je 30 sati od početka trudova, a Nicole je bila u bolovima te je jedva disala. Nakon konzultacije s liječnicima, Nicole je primila malu dozu pitocina što joj je pomoglo pri trudovima. Poslije 4 sata borbe, Nicole je primila epiduralnu injekciju da joj smiri bolove.

48 sati nakon pucanja vodenjaka, na svijet je konačno stigla njihova beba po imenu Blakeley Faith.

Doktorica Mega Forshee je bila spremna ukloniti posteljicu kada je osjetila još jednu glavu. Sat vremena nakon rođenja kćerke, na svijet je stigao i njihov sin Cade Matthew.

Nitko u sobi, čak ni sami roditelji nisu bili spremni na blizance. Ponosni i šokirani roditelji su shvatili da se sve neće odvijati baš onako kako su planirali.

Snimka zaslona: YouTube

Također su shvatili da će im biti potrebna još jedna kolijevka, još jedan krevetić i još jedna sjedalica za automobil.

Oni tvrde da im je drago što su kroz trudnoću prošli sasvim prirodno, ali također da su donijeli pravu odluku za upotrebu lijekova onda kada je trebalo.

Doktorica Megan koja je radila porođaj tvrdi kako nikada prije nije vidjela nešto slično, te da nikada neće zaboraviti ovaj par i ove dvije bebe.

Snimka zaslona: YouTube

Možemo samo zamisliti osjećaje koji su prošli kroz misli Matthewa i Nicole. Obje bebe sada polako rastu te se dobro osjećaju, a mi im želimo sve najbolje u životu i obilje Božjeg blagoslova.