NaslovnicaSvjedočanstvaŽivotne pričeRoditelji su povjerili sina na čuvanje djedu, a zatim primili nevjerojatne poruke

Roditelji su povjerili sina na čuvanje djedu, a zatim primili nevjerojatne poruke

On je definitivno fantastičan čovjek koji je ostavio svoj trag kao policajac. A sada je fantastičan i kao djed.

Svi mi volimo naše bake i djedove. Mislim, tko ne bi? Ovi roditelji su povjerili sina na čuvanje djedu, a zatim primili nevjerojatne poruke.

Oni nas uvijek puštaju da radimo što želimo, uvijek su nas štitili kada bi roditelji bili ljuti, uvijek smo jako puno jeli kada smo bili kod njih.

Oni su zasigurno na vrhu liste naših najdražih ljudi na zemlji. Sve u svemu, uvijek su uz nas kada ih trebamo.

Takav je slučaj i sa ovim djedom kojeg obitelj od milja zove „PawPaw“. David Waterhouse, policajac iz Dallasa koji je nedavno otišao u mirovinu je otputovao iz Dallasa sve do Kentuckyja kako bi se brinuo za svog unuka, Ty-a.

David je uobičajeni djed, ali kada je riječ o tehnologiji, obitelj mu se uvijek smije jer smatra da se ne zna njome služiti. No postoji jedna stvar koja ne stari kod Davida, a to je njegov smisao za humor.

Davidova kćer i Tyeva majka, Stephanie Waterhouse, uvijek gleda na svog oca kao na osobu koja se ne razumije u tehnologiju. On nema Facebook profil te ne zna što se događa na društvenim mrežama. No, on jako voli koristiti svoj stari mobitel na preklop kako bi snimao jako smiješne fotografije.

Kada su Tyevi roditelji otišli na svoj prvi odmor bez sina, PawPaw je uskočio kako bi se brinuo za Tya. PawPaw je očekivao da će se odlično provesti sa unukom tako da je isplanirao nekoliko iznenađenja koje će poslati svojoj kćeri.

Djed je isprintao prekrasne poruke

Uslikao je sve ove predivne i smiješne fotografije zbog kojih su se Stephanie i njezin muž do suza smijali. Samo pogledajte preslatke porukice koje je ovaj djed isprintao.

Snimka zaslona: YouTube

Najbolji dio je bio činjenica da je sve te porukice isprintao dok je još bio u Dallasu. Da, prije nego je otputovao do unuka, David je već isplanirao kako će uslikati sve te fotografije.

Znao je da neće moći shvatiti kako pokrenuti kćerin printer tako da je unaprijed pripremio porukice. Predivno je pomisliti koliko je dugo sve to planirao. To samo pokazuje koliko se radovao druženju sa svojim unukom. Ty je jako sretna beba što ima tako divnog djeda koji se jako trudi.

Stephanie je sve te fotografije nazvala „memovi od PawPawa“. Još je simpatičnije bilo to što David nije ni znao što su „memovi“. On se samo dobro zabavljao sa svojim unukom.

Snimka zaslona: YouTube

David možda nije upućen u svijet društvenih mreža i interneta, ali nije uvijek tako bilo. U svojoj je mladosti sudjelovao u stvaranju baze podataka koja bi olakšala praćenje kriminalaca i nalaženje svih potrebnih informacija o kriminalcima i kriminalnim djelatnostima.

Njegova je ideja iskorištena od strane FBI-a za stvaranje nacionalne baze podataka. On je definitivno fantastičan čovjek koji je ostavio svoj trag kao policajac. A sada je fantastičan i kao djed.