Roditelji svjedoče o Božjem čudu nakon što im je sina (11) pogodio grom

Roditelji svjedoče o Božjem čudu kada je njihov 11-godišnji sin preživio nakon što ga je pogodio grom tijekom pecanja u okrugu Hillsborough u Riverviewu (SAD).

Dječak je hitno prebačen u bolnicu i proveo je dane na intenzivnoj njezi prije nego što je premješten na odjel. Sada se vratio kući, a njegovi roditelji zahvaljuju svima koji su ih podržali u molitvi.

Njihov obiteljski pastor Daniel Butson potvrdio je da je Levija Stocka pogodio grom kada je obitelj nedavno bila na pecanju.

To je uzrokovalo da Levi bude izbačen s broda kada ga je munja pogodila u donji dio leđa i prošla kroz lijevo stopalo prema pastoru crkve Fishhawk Fellowship.

Nastavio je pričati da je dječakov otac zaronio u vodu kako bi mu spasio život, a kada su hitne službe stigle na mjesto događaja, zatekle su ga sa slabim pulsom i odmah su ga odvezle u bolnicu.

Dječak danas hoda i govori zahvaljujući spasilačkim naporima svih uključenih strana kao i Božjem djelu jer je njegova obitelj poslala hitnu poruku zajednici da moli za Levija.

Nevjerojatna moć molitve

Obitelj je podijelila fotografiju na kojoj se vidi Levi kako stoji ispred svoje kuće, koja je ukrašena balonima, uključujući transparent “dobrodošao kući”. Njegov otac je rekao: “Gledali smo čudo od Boga jer je izliječio našeg slatkog dječaka.”

Levijev tata je rekao: “Želimo zahvaliti svakome od vas na molitvi, osjetili smo ih!” On je rekao. “Bili bismo jako zahvalni na vašim stalnim molitvama da bol u njegovim nogama prestane.”

“Odbacili smo sve, počeli smo se moliti”, rekao je pastor Butson. “Dali smo do znanja cijeloj našoj crkvi da počne moliti. Zajednica je počela moliti. Ljudi na pristaništu su se molili… Znam da je ovo bila priča o snazi ​​munje, ali stvarno bi trebala biti priča o moći molitve.”

Naše molitve imaju veliku snagu koja čak i najgoru situaciju može promijeniti u blagoslov za nas ako vjerujemo u Božju riječ. Molimo se u svako doba za dobro naših ukućana i onih oko nas jer Zli uvijek traži koga će proždrijeti.