NaslovnicaSvjedočanstvaŽivotne pričeRoditelji umiruće bebe svjedočili su čudu nakon što se medicinska sestra pomolila

Roditelji umiruće bebe svjedočili su čudu nakon što se medicinska sestra pomolila

Roditelji umiruće bebe svjedočili su čudu nakon što se medicinska sestra u hospiciju njihova sina satima molila nad njim.

Braden West rođen je s Pfeifferovim sindromom tipa 2, stanjem koje uzrokuje kranijalne abnormalnosti lica i otežava disanje. Liječnici su očekivali da neće preživjeti, a ako i bude, bit će slijep, gluh i težak invalid.

Roditelji su ga tada kao novorođenče odlučili poslati u hospicij i tamo je upoznao ženu koja mu je zauvijek promijenila život.

Kada je Braden došao, na brigu mu je dodijeljena medicinska sestra hospicija Michele Linn, ali ona nije bila samo obična medicinska sestra. Mjesecima je svakodnevno provodila sate uz njegovu postelju, moleći se za čudo za malog dječaka.

Jedne posebne noći, Michelle je svjedočila kako se Bradenovo zdravlje pogoršava i bojala se da je to kraj njegove priče. Stoga se te noći očajnički borila za čudo.

Branden i Michelle
Branden i Michelle; Foto: Facebook

Medicinska sestra je molila Boga da ga primi ili učini boljim

“Iskreno, nisam bila sigurna hoće li doživjeti jutro”, napisala je Michele u objavi na Facebooku. “Dok sam ga gledao kako se muči cijelu noć, sjećam se kako sam molio Boga da ga samo primi ili učini boljim, bilo je preteško za njega, njegovu obitelj i sve one koji su bili uključeni u njegovu skrb.”

Nakon te molitve, Michelle i Bradenovi roditelji vidjeli su čudo kako se odvija pred njihovim očima! Bradenovo zdravlje se postupno poboljšavalo i nakon nekoliko mjeseci otpušten je iz hospicija. On je bio prvi pacijent Michelle koji je otpušten iz hospicija, a za nju je to bio rijedak trenutak.

Branden danas
Branden danas; Foto: Facebook

Braden West nastavio je doživljavati čuda sve do danas jer sada ima 20 godina i nedavno je završio srednju školu. Michele i Braden ponovno su se sreli nakon 17 godina za njegovo diplomsko fotografiranje.

“Poznavati ga znači voljeti ga. On je ljubazan i pametan, voli svoju obitelj, prijatelje, pecanje, avione, Lukea Bryana, svoj kamion, a najviše od svega….. voli Isusa.

Njegova mu je vjera toliko važna i on je dijeli sa svakim tko želi slušati. Vidjeti ga sada, nema sumnje zašto je Bog izabrao Bradena da ostane. Svjetlo Kristovo tako jarko sja kroz njega. On je nada. On je hodajući testament vjere i on je ljubav u svom najčišćem obliku”, napisala je.

Pretplati se
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare