NaslovnicaVijestiSvijetRoditelji kaznili kćerku tako što su je odveli na pusti otok: Policiju...

Roditelji kaznili kćerku tako što su je odveli na pusti otok: Policiju je iznenadio prizor

Roditelji su odlučili kazniti svoju kćerku tako što su je odveli na neobično mjesto – pusti otok. Tamo su je namjeravali preodgojiti. 

Kineski mediji nedavno su izvijestili o šokantnom slučaju 13-godišnje djevojčice koju su ribari pronašli na pustom otoku, gdje su je roditelji odveli kako bi je “preodgojili”, odnosno kaznili zbog buntovnog ponašanja.

Djevojčica se požalila da su je roditelji doveli na otok

Slučaj se dogodio u gradu Weihai u provinciji Shandong, a ribari su obavijestili policiju da su na zabačenom otoku na kojem ponekad pecaju, ugledali djevojčicu koja im se požalila da su je roditelji doveli na ovo mjesto, kilometar udaljeno od kopna.

– Djevojčica nam je rekla da su je roditelji protiv njezine volje odveli na ostrvo. Plakala je od muke, nije izgledala dobro. Policija je bila zgrožena prizorom. Kada ih je molila da je ne dovode ovdje, oni su joj rekli da će se znatno bolje ponašati nakon što nekoliko dana provede u ovoj divljini. Rekla nam je da ne podnosi ovo mjesto, da ima samo vodu i kekse i molila nas je da je vratimo kući – naveo je jedan od ribara sa kojim je djevojčica razgovarala.

Ribari su slučaj prijavili policiji

Kada su se ribari otisnuli s tog otoka i došli u civilizaciju, slučaj su prijavili policiji koja je odmah reagirala.

Roditelji djevojčice su objasnili da je ona buntovno i razmaženo dijete koje je napustilo školu, da bi neprestano bila u svojoj sobi za računalom ili telefonom i da bi jedva sišla čak i jesti. Osjetili su da ona troši svoj potencijal, pa su, nakon pokušaja da je urazume, zaključili da je vrijeme za “nepopularne” mjere.

VIDI OVO: Savjet bake koja je odgojila 11 djece: Poslušajte ga i bit ćete najbolja mama na svijetu

Par je odlučio odvesti svoju 13-godišnju kćerku na obližnji pusti otok kako bi stimulirao njezin potencijal prisiljavajući je da preživi u surovim uvjetima.

Oni su također bili s njom i planirali ostati nekoliko dana, ali je 13-godišnjakinja iskoristila trenutak nepažnje roditelja, udaljila se, a da je nisu primijetili i našla tri ribara, kojima je ispričala dramu koju proživljava.

Roditelji su odbijali napustiti otok

Nakon što je policija došla na lice mjesta, roditelji djevojčice u početku su odbili napustiti otok, tvrdeći da su došli pripremljeni s potrebnim zalihama, pa čak i stručnjakom za preživljavanje, inzistirajući da žele nastaviti svoj neobični program preodgoja.

Bili su na otoku, a otac je već bio impresioniran činjenicom da je njegova djevojčica uspjela pronaći ribare i komunicirati s njima, jer bi prije toga “jedva progovorila nekoliko riječi s bilo kim, a kamoli s nepoznatim ljudima”.

Policija je na kraju uspjela nagovoriti obitelj da napusti otok i vrati se u svoj dom.