NaslovnicaSvjedočanstvaŽivotne pričeSamohrana majka nije ni slutila koju istinu kriju njena posvojena djeca

Samohrana majka nije ni slutila koju istinu kriju njena posvojena djeca

Samohrana majka Katie Page iz Colorada nije ni slutila da njezina posvojena djeca kriju bolnu, no za njih skupa predivnu istinu. 

Katie Page iz Colorada godinama se borila s neplodnošću, zbog čega je 2017. godine odlučila posvojiti dječaka Graysona, kojeg je njegova obitelj ostavila u bolnici odmah nakon rođenja.

“Čim sam ga vidjela u bolnici, zaljubila sam se. Bio je tako miran i sladak”, rekla je Katie.

Mjesec dana nakon što je Page posvojila Graysona, zvali su je iz doma da jednogodišnja djevojčica po imenu Hannah hitno treba posvajanje. Čim ju je upoznala, znala je da djevojčici ne želi dati samo privremeno starateljstvo o već joj želi pružiti pravi dom, i to zauvijek.

Ali, ubrzo je počela primjećivati i neke sličnosti između Graysona i Hannah. Ime biološke majke na bolničkoj narukvici malene Hannah bilo je jednako imenu Graysonove majke.

Oboje su bili izloženi metamfetaminima u maternici, što je ustanovljeno nakon porođaja. Osim toga, imali su i neke fizičke sličnosti.

Na kraju je DNK testom potvrđeno da je Hannah i Graysona rodila ista majka.

“Budući da su u rodu, Hannah je bez problema mogla ostati kod mene. Bilo im je jednostavno suđeno da se pronađu. Jedva čekam da im sve ovo ispričam kada malo narastu”, poručila je Katie.

“Bila sam žena koja je živjela sama u ogromnoj kućerini. Sada je kuća u potpunosti ispunjena”, dodala je.