Samohrana majka osmero djece je zaplakala kada je dobila poklon za Božić

Lorraine, samohrana majka osmero djece iz Malada, Idaho, je dobila najbolji i najpažljiviji poklon za Božić ikada.

Bila je u suzama radosnicama kad je novinarski tim iz East Idaha došao na njezino radno mjesto i iznenadio je s darovima tajnog Djeda Božićnjaka.

Samohrana majka ima djecu od 4 do 23 godine i radi u lokalnoj školi kako bi spojila kraj s krajem. Koliko god bila ljubazna i puna ljubavi, teško joj je brinuti se za svoju veliku obitelj.

Dvoje njezine najstarije djece pohađaju fakultet online i pomažu joj brinuti se o ostalima. Dok se jedno od njezine djece sprema iseliti iz kuće kao kršćanski misionar. Obitelj je također trebala bolje vozilo koje bi im pomoglo da se lakše kreću.

Čuvši za njezinu muku, tajni Djed Božićnjak odlučio je uskočiti te pomoći Lorraine i njezinoj djeci.

Tajni tim Djeda Božićnjaka predvođen Nateom iz novinske postaje poklonio je Lorraine ček od 1000 dolara, zalihu propana da im kuća bude topla tijekom zime, darovne kartice u vrijednosti od 3000 dolara, a najveće iznenađenje od svih bio je kombi u koji bi stala cijela obitelj te se odvela gdje želi.

Dok su darovi jedan za drugim davani Lorraine. Više nije mogla zadržati suze, ispunjena zahvalnošću i iznenađenjem, sve što je mogla reći bilo je: “Jako to cijenim. Hvala vam! “

Tim je podijelio poruku koju je poslala Lorraine, a u kojoj je stajalo: “Molim vas, recite Tajnom Djedu Božićnjaku koliko je moja obitelj zahvalna. Kako sam zahvalna. Ne mogu ni početi izražavati koliko zahvalnosti osjećam. Ovo je za nas bilo pravo božićno čudo.”