Djevojčica (9) izvršila samoubojstvo zbog mobitela, majka si ne može oprostiti posljednje riječi

Majka si ne može oprostiti posljednje riječi.

Djevojčica (9) je izvršila samoubojstvo u stanu u Bronxu nakon svađe s majkom zbog mobitela. Heaven Vega se objesila u svojoj sobi u subotu oko podne.

Dijete je oko vrata vezalo remen i objesilo se o krevet, a majka je kada je ušla u sobu zatekla jeziv prizor. Ranije tog jutra, majka i kćerka su se svađale oko upotrebe mobitela.

“Djevojčica se probudila i htjela je gledati YouTube preko telefona. Ali joj je majka zabranila i rekla joj da je prerano”, dodao je on. Prva susjeda Zoraida Irizarry izjavila je da majka djevojčice sada krivi sebe za tragediju i ne može si oprostiti što ju je grdila, prenosi Daily Mail.

“Ne mogu zamisliti kroz što majka trenutno prolazi. Jedan moj prijatelj je pričao sa Jennifer i ona smatra da je to bila njena greška”, kaže ona.

Uznemirena majka je pozvala policiju, nakon što je pronašla mrtvu kćerku u sobi. Jedan od njene ju je pokušao oživjeti, dok hitna pomoć nije stigla.

“Mogla sam ih čuti kroz zid kako plaču i zovu u pomoć” rekla je Zoraida.

“Jučer ujutro sam čula stariju kćerku kako zove sestru normalnim glasom, koji odjednom prelazi u vrisak”, dodala je ona.

Djevojčica je odvedena u obližnju bolnicu, ali nije mogla biti spašena. Nije poznato je li ostavila oproštajnu poruku. Susjedi iz zgrade kažu da je Heaven najmlađa od četvero djece i prisjećaju se da bi sva djeca sjedila u predsoblju i gledala u telefone.

“Ne razumijem. Uvijek je bila nasmijana”, objasnila je Zoraida.

Cijela zajednica je šokirana smrću djevojčice.

“Ne znam kako će njena majka podnijeti ovu užasnu tragediju i funkcionirati svega”, dodala je ona.

Molimo za majku i cijelu obitelj kako bi se oporavila nakon ove teške tragedije.