NaslovnicaSvjedočanstvaŽivotne pričeŠest tjedana nakon poroda trbuh joj je nastavio rasti - osjetila je...

Šest tjedana nakon poroda trbuh joj je nastavio rasti – osjetila je da nešto nije u redu

Šest tjedana nakon poroda, mamin je trbuh nastavio rasti i mogla je osjetiti da nešto nije u redu. Otkriće ju je zapanjilo!

Nekoliko tjedana nakon poroda većina novopečenih majki kaže da se počinju osjećati malo normalnije razdoblju prije nego što zatrudne. Ali za jednu mamu bilo je sasvim suprotno!

Eliza Curby je prvi put postala mama svojoj kćeri Charlie. Za Elizu i njenog partnera Bena vijest o njihovoj kćeri dočekana je s oduševljenjem.

Razgovarali su o osnivanju obitelji, ali nisu očekivali da će se to dogoditi tako brzo. No, kada su saznali da očekuju bebu, bili su presretni.

Eliza je rodila prekrasnu, zdravu djevojčicu kojoj je dala ime Charlie. Prvih šest tjedana bila je mješavina majčinskog blaženstva maženja, dječjih zvukova i, naravno, bez spavanja, kao što se događa kod većine novorođenčadi.

Žena je rodila troje djece u godinu dana
Foto: Evoke.ie

Mama je pretpostavila da će smršaviti nakon poroda

Eliza je očekivala da će izgubiti trudničku težinu i pretpostavljala je da će uskoro vratiti svoju figuru. Ali kako su tjedni prolazili, njezin se trbuh nije smanjio – povećao se i bio je misterij. Eliza kaže da se osjećala iscrpljeno, te da je znala da nešto nije u redu.

“Moja mama je uvijek govorila da je potrebno šest punih tjedana da se vratim na normalu! Bila sam iscrpljena pokušavajući shvatiti sve detalje kako je biti mama, ali otprilike mjesec dana nakon što sam dobila Charlieja, osjećala sam se stvarno, super iscrpljeno.”

VIDI OVO: Molitva u trudnoći

Eliza je počela zbrajati dva i dva, a zatim rekla mužu da je možda trudna.

Eliza je napravila test, ali je bio negativan. Nije se mogla riješiti tog osjećaja, pa je napravila još jedan test, koji je potvrdio da doista očekuje ponovno bebu, na njezin veliki šok, kao i na Benov. Ali novopečeni roditelji nisu imali ništa protiv jer su oboje željeli barem dvoje djece prije 40. godine. Eliza je, međutim, željela više od samo dvoje djece. Svidjela joj se ideja da ima svoj mali klan. Za nju, što više djece, to više blagoslova.

U 11 mjeseci rodila je troje djece

Par je potom otišao liječniku da potvrdi da je doista trudna, ali ono što su otkrili bilo je zapanjujuće. Eliza nije bila samo trudna – nosila je identične blizance! U samo jedanaest mjeseci rodila je troje djece.

Sada kada je majka troje beba, treba joj tri od svega. Tri krevetića, tri autosjedalice itd. Potroši oko 140 pelena tjedno i preko dvadeset boca dnevno. Iako ima puno posla, osjeća se blagoslovljenom i ne bi to mijenjala za posao.

Svoje tri bebe naziva “irskim trojkama” jer su rođene u godinu dana. Eliza i Ben sigurno imaju pune ruke posla oko najvećih Božjih blagoslova.