Sestre blizanke pronašle jedna drugu nakon što su provele 36 godina razdvojene

Prije trideset i šest godina u sirotištu u Južnoj Koreji rođene su dvije djevojčice. Putem DNK testa napokon su pronašle jedna drugu!

Iz nepoznatih razloga, jednojajčane blizanke razdvojile su i usvojile dvije različite obitelji u SAD-u. Molly Sinert pripala je obitelji na Floridi, dok je njezina sestra Emily Bushnell završila u Pennsylvaniji.

Nikada nisu znale da su blizanke

Obje su odrasle u domovima punim ljubavi i imale su sretno djetinjstvo, ali uvijek su osjećale da nešto nedostaje njihovim životima. Tek malo prije nego što su navršile 36 godina, shvatile su koji je to dio koji nedostaje.

Nikada nisu znale da su blizanke

Emilyna 11-godišnja kći Isabel znala je da joj je mama posvojena i zanimala ju je ta strana njezine obitelji. Zamolila je Emily da napravi DNK test, ali kako je Emily bila bezvoljna, Isabel je umjesto nje napravila test. U međuvremenu, Molly je željela više informacija o svojoj povijesti pa je napravila i DNK test. Kad su dobili rezultate, svi su bili nevjerojatno zbunjeni.

“Kliknula sam na bliskog rođaka i nisam ga razumjela”, rekla je Molly. “Dijelite 49,96 posto DNK s ovom osobom. Predviđamo da je ona vaša kći. To očito nije u redu, jer nikad nisam rodila, nemam djece.”

Nisu imale pojma da se Isabel pojavila na Mollynim nalazima kao moguća kći jer, kao jednojajčane blizanke, Molly i Emily dijele isti DNK. Molly je razmijenila poruke s Isabel, a ubrzo su shvatile što se dogodilo.

Ne samo da je Molly imala nećakinju, nego je imala i jednojajčanu sestru blizanku koju nikad nije ni upoznala! Obje su posvojile židovske obitelji, obje su imale crno-bijelu mačku koju su voljele kao dijete i obje su većinu života nosile iste frizure.

Sestre su se zbližile putem poruka i e-pošte, ali su odlučile da neće razgovarati putem videa dok se ne sretnu osobno. Na svoj 36. rođendan učinile su upravo to!

Obje su bile u suzama kad su se prvi put zagrlile

“Odmah je popunjena rupa u mom srcu”, rekla je Emily. “Iako imam obitelj koja me voli i bila je apsolutno divna, uvijek je postojao osjećaj nepovezanosti. Saznavši da imam jednojajčanu sestru blizanku, sve je postalo tako jasno. Sve ima smisla.”

U videu u nastavku pogledajte ove predivne sestre i njihov susret.

Molly se složila da je ponovno okupljanje bio “najsretniji trenutak” u njezinu životu. Iako su tužne što su propustile prvih 36 godina zajedničkog života, raduju se uspostavljanju bliske veze u budućnosti!

“Jako sam zahvalna i uzbuđena zbog onoga što je pred nama”, dodala je Emily.

NAJNOVIJE!