Sharon Stone: Iskusila sam smrt, ali me Bog ovdje ostavio s razlogom

Glumica Sharon Stone (60) je ispričala Oprah Winfrey kako je iskusila smrt, ali Bog ju je ovdje ostavio s razlogom.

Susret s bijelim svjetlom tvrdi da joj se dogodilo nakon moždanog udara i magnetske rezonance kada je izgubila svijest.

Neobičan doživljaj ‘života nakon smrti‘ iskusila je 2001. godine, nakon što su liječnici zbog strašnih glavobolja od kojih je patila otkrili da je doživjela blaži moždani udar.

Zbog bolesti je pauzirala glumačku karijeru jer je morala ponovno učiti govoriti i normalno hodati.

– Osjećala sam se kao da mi se izmijenio cijeli DNK – ispričala je za magazin Closer. 

U Oprah Showu o svojim iskustvima ‘života nakon smrti’ progovorila je u svibnju 2004., tri godine nakon moždanog udara.

– Mnogo je bijelog svijetla. Vidite i srećete ljude koji su već pokojni i oni vam se obraćaju. I nakon neodređenog vremena samo se vratite u svoje tijelo. Kada sam se ‘vratila’, doživjela sam osjećaj nevjerojatnog spokoja, blagostanja, spoznaje da je smrt zapravo tako blizu, da nije ništa daleko i zastrašujuće. Toliko je blizu, stalno je tu, nježna je, puna ljubavi i zaista se nemamo čega bojati – ispričala je.

Cijelo iskustvo je snažno utjecalo na njezin život da ‘više nikad neće biti isti čovjek’. Ističe da joj to što je doživjela donijelo i neke dobre stvari, prenose 24sata.

– Sada znam da nisam sama i da me Bog ostavio ovdje s razlogom. Koliko god sam osjećala ugodu i spokoj, željela sam ostati na životu zbog svoje djece i mislim da je to bio i moj izbor – zaključila je Stone majka trojice dječaka, koje je posvojila 2000., 2005. i 2006. godine.

Mnogi svjedoče o nadnaravnim iskustvima nakon smrti, od kojih mnogi od njih su vjerojatno samo produkt mozga. Rijetki od njih su se nakon takvih iskustava doista pokajali i odlučili vjerovati u Isusa Krista kao svog Spasitelja i Gospodina. Bez vjere u Njega, nema ni raja.

Uistinu, Bog je tako ljubio svijet te je dao svoga Sina Jedinorođenca da nijedan koji u njega vjeruje ne propadne, nego da ima život vječni. (Ivan 3,16)