Naslovnica Video Sin je obrijao mami glavu, no slijedeći prizor ju je rasplakao

Sin je obrijao mami glavu, no slijedeći prizor ju je rasplakao

Sin je obrijao mami glavu kako bi je pripremio za borbu s rakom. Nakon toga je obrijao glavu svojoj sestri i sebi.

Nedavno je u javnost izašla snimka majke i kćeri kako sjede jedna pokraj druge. Snimku je podijelila kćer na svojim društvenim mrežama te je napisala: „Predivne i zajedno u ovome, mama.“ 

Nakon toga je sin, koji je stajao iza njih, obrijao mami glavu, pripremajući ju za borbu protiv raka. Najprije joj je bilo neugodno te se opirala. Majka je čak pokrila lice kada joj je sin počeo rezati kosu. 

Nakon što je majka ostala bez kose ostala je šokirana kada je vidjela da je sin počeo brijati i kosu njezine kćeri. Čak ga je pokušala spriječiti. No nakon nekog vremena je odustala te je zaplakala.

Majka nije mogla zauzdati emocije

Trenutak je postao tako emocionalan te su majka i kćer zajedno plakale. Majka nije mogla zauzdati svoje emocije tako da je izašla van i plakala u privatnosti. 

Kćerka brije glavu
Snimka zaslona: YouTube

Nadugo nakon toga si je i sin obrijao glavu. Njegova sestra je to učinila za njega. Ova majka to nikada nije očekivala, ali je dobila predivnu podršku od svog sina i kćeri. 

VIDI OVO: Prvo je obrijao glavu svoje djevojke, a onda ju je rasplakao

To je prava obitelj. 

Taj nas trenutak ujedno podsjeća na Božju bezuvjetnu ljubav prema nama. Kada je Isus sišao sa Svog prijestolja kako bi došao među nas, On je postao ranjivo ljudsko biće te nas je spasio od naših grijeha. 

Ljubi svoga bližnjega kao sebe samoga

Neka vas ovaj video inspirira na mnoge načine i podsjeti vas na najveću Božju zapovijed: 

„A on mu reče: »Ljubi Gospodina Boga svojega svim srcem svojim, i svom dušom svojom, i svim umom svojim.  To je najveća i prva zapovijed. Druga, ovoj slična: Ljubi svoga bližnjega kao sebe samoga“ (Matej 22,37-39). 

NAJNOVIJI ČLANCI