NaslovnicaSvjedočanstvaŽivotne pričeHrabri sin (10) spasio majku od utapanja u bazenu: "On je moj...

Hrabri sin (10) spasio majku od utapanja u bazenu: “On je moj anđeo čuvar”

Mama iz Oklahome svog sina naziva ‘herojem’, jer ju je spasio od utapanja nakon što je doživjela napad gušenja u bazenu.

Dječak Gavin Keeney rekao je da je skočio u bazen nakon što je vidio svoju majku kako tone. Na videu se može vidjeti kako predani sin povlači mamu na rub bazena dok joj drži glavu iznad vode.

“On je definitivno moj heroj”

Osim što je majka Lori rekla je da joj se sin heroj, dodala je: “Ali stvarno se osjećam kao da je on i moj anđeo čuvar.”

Gavin, učenik petog razreda, rekao je: “Čuo sam puno prskanja i kretanja … Čuo sam vikanje … pa sam onda pogledao i vidio što se događa.”

Video prikazuje dječaka kako spašava život svojoj majci i drži je dok njegov djed, koji živi u susjedstvu, nije stigao pružiti dodatnu pomoć.

Dječak je pohvaljen

Policijska uprava Kingstona nedavno je Gavinu uručila plaketu Spašavanje života pred svim njegovim vršnjacima kako bi obavijestila ljude na društvenim mrežama da je Gavin heroj u okrugu Marshall.

“Zbog Gavinove brze akcije, njegova majka nije morala ići u bolnicu i nije progutala vodu. On je heroj. To je bit”, dodala je službenica Kasey Cox.

Ovo je već drugi put da je Gavin dobio nagradu, nakon što je prethodno spasio svoju majku od gušenja.