Sin Toma Hanksa opisao svoj susret s Bogom: Plakao sam sat vremena

Sin Toma Hanksa opisao je svoj susret s Bogom dok je boravio u kampu zbog lošeg ponašanja tijekom svojih tinejdžerskih godina.

Glazbenik i glumac Chester Marlon “Chet” Hanks rekao je za IMPAULSIVE Clips da je imao 17 godina kad su ga poslali u kamp u zabačeni dio Utaha (SAD).

Prisjetio se da je u to vrijeme bio ateist ispunjen bijesom i mržnjom, ali sve je to “samo malo puklo” kad je tijekom dnevnog pješačenja na kampu sreo Boga.

Došao je neočekivani trenutak kad su stigli na vrh planine i on je sjeo na rub litice promatrajući prizor ispred njega.

”Dakle, gledam oko sebe i tako me obuzimaju osjećaji. Činilo mi se kao da me je dodirnula Božja ruka. U tom mi se trenutku Bog otkrio.

Sav taj bijes, ta mržnja i ta ogorčenost preokrenuli su se. Pretvorili su se u samo beskrajnu nadu, zahvalnost, mir, ljubav.

VIDI OVO: 7 poznatih osoba za koje možda niste znali da su kršćani

Jednostavno se sve preokrenulo. Tako su me obuzele emocije, samo sam sjedio na rubu litice i plakao. Nekontrolirano sam plakao sat vremena. Nije prestajalo, suze radosnice, suze svega, osjećao sam … svu bol i svu radost.”

Prošlo je još sedam godina prije nego što je Chet napokon pobijedio ovisnost o drogama i alkoholu. Ali sada, u dobi od 30 godina, još uvijek vjeruje u Boga.

“Svako moje iskustvo s psihodelicima nije ni približno ovome”, rekao je.

“Postoji viša sila, postoji viša inteligencija jer mi se činilo da me upravo potapšala po ramenu.”, rekao je sin Toma Hanksa.