Slala je poruke preminulom ocu, nakon 4 godine dobila je odgovor

Prije četiri godina izgubila je oca, no unatoč njegovoj smrti, nastavila mu je slati poruke.

Djevojka iz Arkansasa podijelila je na Faceboku dirljivu objavu koja je izmamila suze mnogima koji su je pročitali, a podijeljena je nevjerojatnih 298.000 puta.

Prije četiri godina izgubila je oca, no unatoč njegovoj smrti, nastavila mu je slati poruke na njegov stari broj mobitela svaki dan i izvještavati ga o novostima u svom životu. Noć prije četvrte obljetice njegove smrti, prvi put je dobila odgovor, od ožalošćenog muškarca čija je kći poginula u prometnoj nesreći.

– Hej tata, to sam ja. Sutra me opet čeka težak dan, napisala je Chastity Patterson (23), ne očekujući nikakav odgovor.

Zatim je u dužoj poruci napisala ocu kako ne prestaje misliti na njega, kako je u međuvremenu preboljela karcinom, diplomirala, zaljubila se, dobila nogu… također mu je napisala da bi bio ponosan na nju, na ženu kakva je postala.

VIDI OVO: Ako prolaziš kroz teške trenutke, ovo je poruka za tebe!

Odgovor koji je dobila, ostavio ju je bez teksta.

https://www.facebook.com/chastity.patterson/posts/10211925503173276

– Bok draga, ja nisam tvoj otac, ali zadnje četiri godine dobivam tvoje poruke. Radujem se tvojim porukama svako jutro i svaku večer. Zovem se Brad i izgubio sam kćer u prometnoj nesreći u kolovozu 2014. godine. Tvoje poruke su me održale na životu. Kada dobijem poruku od tebe, znam da je to poruka od Boga. Žao mi je što si izgubila blisku osobu, ali slušam tvoje riječi godinu za godinom, i promatram kako odrastaš. Odavno sam ti htio odgovoriti, ali nisam ti želio slomiti srce. Ti si nevjerojatna žena, volio bih da je moja kći imala priliku postati žena kakva si ti. Svaki dan prihvaćaš izazove i zračiš svjetlošću kojom te Bog obdario. Žao mi je što moraš prolaziti kroz sve nedaće, ali ako ti to išta znači, ponosan sam na tebe, napisao je.

Vidljivo ganuta Chastity je u emotivnoj objavi na Facebooku poručila da je danas dobila znak da je sve u redu i da svog oca sada može pustiti da počiva u miru.

VIDI OVO: Božja poruka za sve koje su ”oboreni”, žalosni, poraženi

U naknadnoj je objavi na Facebooku pojasnila da njezin otac Jason Ligons nije bio njezin biološki otac, ali da je bio očinska figura u njezinu životu koja se brinula o njoj od njezina djetinjstva.

– Nije mi bila namjera privlačiti pažnju, poruke s mobitela sam podijelila s prijateljima i obitelji da im pokažem kako Bog postoji. Trajalo je četiri godine, ali pojavio se baš na vrijeme, napisala je, piše Jutarnji.hr.