Slijedio je ženu u slijepu ulicu, a jezivu scenu koju je vidio je objavio u pismu

U pismu je opisao jezivu scenu koju je vidio!

Na Redditu se pojavilo pismo muškarca koji je jednu večer slijedio nepoznatu ženu, a ono što je u njemu napisao u mnogima je izazvalo jezu.

“Hodali smo u suprotnom smjeru blizu studentskog doma, kratko si me pogledala i nastavila hodati, a ja sam se nekoliko sekundi kasnije okrenuo i krenuo za tobom”, započeo je priču.

“Primijetio sam trenutak kad si uočila da te slijedim po tome što si ubrzala hod, stisnula ramena i zgrabila mobitel. To me nije spriječilo, ti si nastavila hodati, a ja sam održavao udaljenost među nama od nekih 15 metara i pravio se da razgovaram na mobitel. Nekoliko puta sam pomislio o tome da ti priđem i predstavim se, no nisam to učinio, a ti si samo nastavila hodati i osvrtala se gdje sam. Vidio sam i da si se okrenula prije nego što si skrenula u slijepu ulicu, jedinu u gradu u kojoj se parking ne naplaćuje, gdje ti je bio parkiran automobil (kao i moj)”, opisao je jezivu scenu.

“Da si imala tenisice potrčala bi, ali mudro si nastavila hodati istim tempom u svojim gležnjačama. Stao sam pokraj svog automobila, tvoj je bio niže niz ulicu, i ponovno uzeo mobitel u ruke. Vidio sam da si fotografirala moj automobil dok si vozila pokraj mene”, napisao je.

Međutim, nastavak priče zaista je zastrašujuć.

“Ono što nisi primijetila su bila druga dvojica muškaraca, na suprotnoj strani ulice. Oni su pokazali prstom u tebe i počeli te slijediti i prije nego što smo se nas dvoje mimoišli prvi put. Nisi vidjela kako su te gledali, nisi primijetila da su vjerojatno bili drogirani, pijani ili oboje. Nisi primijetila ni da su oni bili na uglu one slijepe ulice, gledali te dok si odlazila pa zatim gledali i mene. Propustila si i deset minuta koje sam proveo u automobilu dok sam čekao policiju koju sam nazvao dok si ti ulazila u svoj automobil te ispitivanje od 15 minuta nakon što sam im pokazao fotografiju muškarac koje sam fotografirao dok su te slijedili”, napisao je.

“Oprosti što sam te prepao, ali iskreno i sam sam bio uplašen. Nisam heroj i instinkt mi je govorio da samo odem, ali ti si mogla biti moja kći ili supruga (ona parkira u istoj ulici) i ne bih si dopustio da ti se nešto dogodilo, a da ja nisam ništa poduzeo”, objasnio je.

Dodao je i da je žena nosila aktovku i torbicu te da misli da je upravo aktovka privukla pozornost sumnjivih muškaraca, prenosi Index.hr.