Slijepa mama ne može vidjeti bebu

Liječnici su učinili nešto nevjerojatno stvorivši 3D ultrazvuk za slijepu mamu kako bi mogla “vidjeti” lice svoje slatke bebe!

Kod budućih roditelja pripreme za dolazak bebe mogu biti vrlo stresne. Čini se da ima toliko toga za obaviti prije nego stigne onaj mali smotuljak radosti, a nikad dovoljno vremena za sve.

Međutim, jedna žena, koja ima fizički nedostatak, mogla je uživati u posebnom ultrazvuku kako bi mogla vidjeti bebu prije velikog dana!

3D ultrazvuk za slijepu mamu

Ashton Johnson čeka rođenje svog sinčića. Međutim, Ashton je slabovidna i nije mogla vidjeti svoje dijete ni na jednom ultrazvuku koji je učinjen, prema KETV-u.

Umjesto toga, Ashton se morala osloniti na svog supruga Logana da joj ga opiše. To je bilo sve dok Ashtonov ginekolog nije smislio nešto posebno za Ashton.

“I tako je došla misao: ‘Bilo bi jako lijepo dati joj nešto opipljivo za što bi mogla da se uhvati, da osjeti konture bebinog lica te da stvarno shvati kako beba izgleda”, rekao je dr. rekla je Katie Sekpe za KETV.

Dakle, dr. Sekpe je prionuo na posao i udružio se s drugim ginekologom. Liječnici su zatim te ultrazvučne slike pretvorili u 3D modele. Tako bi putem dodira Ashton mogla “vidjeti” svoju bebu.

Trudnica je bila svladana emocijama

Ashton je bila svladana emocijama nakon što joj je njezin medicinski tim prikazao 3D ultrazvuk.

“Puno vam hvala, dečki”, rekla je Ashton. “Ovo mi stvarno puno znači, hvala.”

Dok je Ashton nastavila izražavati svoju zahvalnost na posebnom daru, također je izjavila da drugi u sličnoj poziciji mogu doživjeti nešto tako posebno.

“Nadam se da će i druge mame to moći jer je ovo super”, rekla je.

Vau, kakav fantastičan i poseban dar majci! Ashton doista ima grupu medicinskih stručnjaka koji imaju srce za svoje pacijente.