NaslovnicaSvjedočanstvaŽivotne pričeSnaha se uzrujala kada je vidjela što je svekrva učinila djevojčici

Snaha se uzrujala kada je vidjela što je svekrva učinila djevojčici

Snaha se uzrujala kada je vidjela da je svekrva učinila nešto djevojčici bez njezinog dopuštenja. Odlučila je da više ne želi ostavljati djecu samu s njom.

Brak nije samo spoj dviju osoba, nego i spoj dviju obitelji. Kada se dvije obitelji spoje to ponekad može biti vrlo zahtjevno, a ponekad čak i jako dramatično.

U slučaju jedne žene, ona i njezin suprug potekli su iz vrlo različitih obitelji. Radili su zajedno kako bi odredili što je najbolje za njihovu obitelj i djecu. 

No to je značilo da svekrva nije uvijek bila previše zadovoljna odlukama koje je par donio. Jednog dana je sve eskaliralo. 

Par je već imao 4-godišnjeg sina. Kada je majka rodila kćer, otvorena je tema bušenja djetetovih ušiju. 

Na očevoj su strani obitelji ženskim bebama odmah bušili uši. Tradicionalno, muževa je sestra bila ta koja bi bebama probušila uši. 

No ova je majka željela čekati dok joj kćer ne naraste dovoljno da može sama odlučiti. Njezin se suprug složio. 

VIDI OVO 8 stvari koje bi snahe htjele da njihove svekrve znaju

No, svekrva nije. Iako se nije slagala s njihovom odlukom, par je ipak mislio da će ju poštivati. 

Svekrva je isto tako često znala čuvati svoje unuke bez ikakvih problema kako bi par uspio obaviti neke stvari. No, jednog dana ih je vratila malo kasnije – a djevojčica je imala probušene uši. 

Djevojčica je imala samo 3 mjeseca. Svekrva ju je odnijela do svoje kćeri koja je steriliziranom iglom probušila djevojčici uši. 

Kada je to vidjela, majka se jako uzrujala. Ni ona ni muž nisu mogli vjerovati što im je svekrva učinila iza leđa. 

Žena je odlučila da više ne želi ostavljati djecu samu sa svekrvom. 

No, njezin suprug nije bio siguran je li to najbolji pristup. Zbog toga se žena okrenula društvenim mrežama kako bi dobila širu perspektivu. Objavila je na Redditu što se dogodilo – većina odgovora podržavala je majčinu odluku te su smatrali da je njezina svekrva iznevjerila njezino povjerenje svojim činom. 

VIDI OVO: Kada vam se svekrva/punica počne uplitati u život, kršćanski je ovako reagirati!

Jedna je osoba napisala: „Nemoj se osjećati niti malo krivom zbog toga. Ako želi čuvati djecu, onda treba poštovati tvoje odluke povezane za njih“. 

Druga je osoba komentirala: „Granice su važne. Jasno si odlučila, a ona je odlučila to zaobići. Budući da joj više ne možeš vjerovati da poštuje granice koje postavljaš, onda si joj potpuno opravdano ograničila pristup djeci“.