Šokantne ideje stižu iz Njemačke: Pedofilija je ”normalna ljubav”, svi ju trebamo prihvatiti!

Pedofilija je “prirodna ljubav”, “sudbina”, seksualna orijentacija koja je usporediva s heteroseksualnošću, poruke su koje već neko vrijeme stižu iz Berlina, točnije iz sveučilišne bolnice “Charite”.

Posljednju je u svibnju poslala studentica medicine Mirjam Hiene, a o njezinim stavovima se od tada ne prestaje govoriti, ne bez doze opravdanog straha.

Studentica je TED konferenciji u njemačkom gradu Würzburgu, čija je tema bila kako će izgledati društva budućnosti, iznijela svoju teoriju o seksualnoj privlačnosti prema djeci i objašnjenjem “Zašto se naše viđenje pedofilije mora promijeniti?”.

U svojoj prezentaciji navodila je neimenovana znanstvena istraživanja koja pedofiliju definiraju kao “nepromjenjivu seksualnu orijentaciju” i pozivala se prije svega na radove dr Klausa Biera, s odijela seksologije u sveučilišnoj bolnici “Charite”.

Prema njoj, nitko nije odgovoran za svoju seksualnu orijentaciju i osjećaje “ali svi su odgovorni za ono što rade, vođeni porivima”.

Ukratko, pedofili trebaju biti prihvaćeni takvi kakvi jesu, jer oni ne mogu promijeniti svoje želje, piše Pravda.ru.

Oni, ipak, imaju zadatak naučiti kako ih kontrolirati. No jedno pitanje se javlja – postoje li zaista pedofili koji ne mogu nikada dati ispušni ventil svojim perverzijama?

IZVOR:Pravda.ru