Sotona je sazvao svjetski sastanak – Hoće li uspjeti u svojim namjerama ovisi o tebi!

Sotona je sazvao svjetski sastanak, a hoće li uspjeti u svojim namjeravam ovisi isključivo o tebi:

svom uvodnom govoru svojim zlim anđelima rekao je: “Ne možemo spriječiti kršćane da odlaze u crkvu. Ne možemo ih spriječiti da čitaju Sveto pismo i tako se približe istini.

Ne možemo ih čak ni spriječiti da izgrade svoj osobni odnos s Isusom. U trenutku kada oni postignu vezu između sebe i Isusa, mi gubimo svoju moć nad njima.

Zato, pustit ćemo ih da idu u crkvu, pustit ćemo ih da vode svoj staromodni način života, ali krast ćemo njihovo vrijeme, tako da ne bi mogli uspostaviti taj odnos s Isusom.”

Ovo želim da učinite

Ovo je što želim da učinite, moji pali anđeli: “Ometajte ih i skrećite s puta prema uspostavi tog odnosa s njihovim Spasiteljem.”

“Ali kako ćemo to postići?” – uzviknuli su njegovi anđeli.

“Zadržavajte ih u nevažnim stvarima u životu i smislite bezbrojne planove i sheme kako biste okupirali i obuzeli njihove umove.

Mamite ih da troše i posuđuju. Uvjeravajte žene i njihove muževe kako bi trebali raditi na svojim poslovima od jutra do mraka, dugačke satnice radnih vremena, 6-7 dana u tjednu i 10-12 sati dnevno, tako da bi si mogli priuštiti svoje isprazne životne stilove. Zadržavajte ih što više kako bi imali što manje vremena koje bi proveli sa svojom djecom. Kako se njihova obitelj bude polako raspadala, dom im neće pružiti utočište od teškoća s posla!

Utječite na njihove umove kako ne bi bili u stanju čuti taj tihi glas Duha Svetoga. Primamljujte ih da slušaju radio ili kazete uvijek kada voze. Okupirajte ih televizijom, videom, CD-ima i kompjuterima u njihovim domovima i pobrinite se da svaka trgovina ili restoran u svijetu stalno puštaju glazbu koja ne nadahnjuje. To će začepiti njihove umove i slomiti zajedništvo s Kristom.

Popunjavajte stolove po kafićima, restoranima i drugim mjestima na koja ih dovedete časopisima i novinama koje sadrže neprimjerene stvari. Bombardirajte njihove umove vijestima 24 sata dnevno. Napadajte ih raznim bestidnim reklamama uz cestu dok voze. Preplavite njihove poštanske i e-mail sandučiće raznim bespotrebnim i lošim pošiljkama, naručujte im razne kataloge i razne profile novina koje nude lažne nade. Držite vitke, prekrasne modele na naslovnicima časopisa kako biste uvjerili muževe da je vanjska ljepota jedino važna i kako bi oni postali nezadovoljni svojim ženama. To će razvrgnuti njihove obitelji vrlo brzo.

Čak i u rekreaciji neka pretjeruju. Neka se vraćaju sa fitnesa, trčanja i treninga izmučeni, izmoreni i nepripremljeni za slijedeći dan.

Ne dozvolite im da idu često u prirodu kako bi se divili Božjim čudesima i ljepoti. Umjesto toga, šaljite ih u zabavne parkove, na razne sportske događaje u kojima novac igra ulogu. Šaljite ih na koncerte i u kina. Držite ih zauzetima kako ne bi imali ni trenutka slobodnog vremena za življenje ispravnog života.

Umiješajte ih u ogovaranja, tračeve i sitne razgovore…

Čak i kad se skupe na duhovnim sastancima, umiješajte ih u ogovaranja, tračeve i sitne razgovore, tako da nakon njih odu nečiste savjesti i nesređenih emocija. Idite naprijed, učinite da budu zbunjeni i u duhovnim pobjedama i punite im živote raznim naoko dobrim ciljevima kako ne bi imali vremena tražiti snagu od Boga. Ubrzo nakon toga, počet će se oslanjati na svoju snagu i žrtvovati svoje zdravlje i obitelj na dobrobit tih ciljeva.”

Zli anđeli krenuli su žurno na svoje zadatke čineći da kršćani širom svijeta postanu prezauzeti i preubrzani u svojim životima, bez vremena za sitne radosti i gradnju istinske sreće. Pitanje glasi: Je li sotona bio uspješan u ovom planu?

NAJNOVIJE!