Bio je sotonist, a sada svjedoči kako ga je Isus spasio

Ramirez tvrdi da ga je sotona uvjeravao da ga voli i štiti, da je on njegov otac. Nekad je bio sotonist, a sada svjedoči kako ga je Isus spasio. 

John Ramirez, čovjek koji se bavio raznim okultnim praksama od svoje osme godine jer ga je otac prisilio da sudjeluje u sotonističkim ritualima, objašnjava kroz što je sve prolazio tijekom svog života kojeg je predao Sotoni.

Osobno se susretao sa sotonom kao sljedbenik kulta “Santeria Cult”. Nanosio je zlo ljudima i bavio se astralnom projekcijom. Njegov je zadatak bio uništiti i “paralizirati” duh čovjeka vjernika.

Upozorava da sve što se događa na van, odvija se i u duhovnom svijetu.

Mrzio je ljude i Boga. Svjedoči kako je svoju dušu prodao vragu i kako je s njim pričao kao što sada priča s čovjekom. Najpotresnije iskustvo koje ga je dovelo Kristu bio je susret s paklom.

VIDI OVO: Što je sotonizam i što vjeruju sotonisti?

‘Bila je to 1999. godina kad sam doživio nadnaravno iskustvo napuštanja tijela. Otišao sam u pakao i vratio se. Tada sam odlučio dati svoj život Isusu – kazao je Ramirez, dodajući:

– Napustio sam tijelo i vozio sam se vlakom u paklu. Taj je vlak bio pun ljudi. Išao je tako brzo, brže od bilo čega na zemlji. Vlak se srušio u paklu, a u njemu je bio demon Jezabel koji me nazivao izdajnikom – prepričava Ramirez.

Detaljno prepričavajući svoju viziju, Ramirez tvrdi da ga je sotona uvjeravao da ga voli i štiti, da je on njegov otac, prenosi Dnevno.

– Sotona te ne može voljeti. Stvoreni ste na sliku Božju i podsjećaš na Isusa. Zato vas Sotona nikada neće voljeti. On će vas mrziti, pa će se pretvarati da vas voli dok ne izgubite sebe.

Ramirez dalje opisuje kako se u trenutku kad ga je sotona htio zgrabiti pojavio veliki križ. Križ se postavio između Ramireza i Sotone i u tom se trenutku Ramirez vratio u svoje tijelo.

VIDI OVO: Bivši sotonist tvrdi da su ga kršćanske molitve spriječile u činjenju zlih djela

– Znao sam da mi je s time Bog htio reći da imam šansu da se obratim, pokajem i da ga slijedim. Od tada sam samo glasnik Gospodina Isusa Krista. Nemam ništa što bih vam mogao ponuditi ili vam pružiti, ali mogu vas usmjeriti prema onome koji vam može dati sve.

Pogledajte video u kojem John Ramirez donosi radosnu vijest svijetu:

NAJNOVIJE!