Sotonski krici u videu iz Međugorja

Hodočasnici su se 2. siječnja okupili u Međugorju oko vidjelice Mirjane koja je komunicirala s Gospom, a ono što su čuli ih je šokiralo. U pozadini su se čuli zastrašujući krici na nepoznatom jeziku.

Neki vjernici su se izjasnili kako je ovo čisti dokaz da je Gospino ukazanje stvarno. No, je li ono biblijski utemeljeno?

Mnogi odlaze u Međugorje kako bi tamo iskusili nadnaravni susret s Gospom, ne znajući da mogu svakodnevno, tamo gdje jesu, susresti se sa živim Bogom, koji je po Duhu Svetom prisutan na svakom mjestu.

Svaka duhovna komunikacija s bilo kim drugim, osim s Njim, može biti opasna jer ima veze s teškim grijehom idolopoklonstva koji Biblija jasno osuđuje:

Ne pravi sebi lika ni obličja bilo čega što je gore na nebu, ili dolje na zemlji, ili u vodama pod zemljom. Ne klanjaj im se niti im služi. Jer ja, Gospod, Bog tvoj, Bog sam ljubomoran. Kažnjavam grijeh otaca – onih koji me mrze – na djeci do trećeg i četvrtog koljena, a iskazujem milosrđe tisućama koji me ljube i vrše moje zapovjedi. (Izlazak 2,4-6)