NaslovnicaSvjedočanstvaŽivotne pričeSpasilački tim helikopterom pronašao nestalog dječaka (3) u polju

Spasilački tim helikopterom pronašao nestalog dječaka (3) u polju

Helikopterski spasilački tim odmah je krenuo u akciju nakon što je dječak (3) nestao u polju kukuruza u Ohiju. Hvala Bogu, sve je dobro završilo!

Kao što će potvrditi svatko tko je postao roditelj, to je najveći životni blagoslov. Djeca donose toliko radosti i sreće u život roditelja. Međutim, njihova radoznala priroda i sklonost istraživanju mogu izazvati znatnu tjeskobu i brigu kod roditelja.

Isječak objavljen na YouTubeu opisuje užas i strah koji su iskusili roditelji trogodišnjeg Ilye kada su prvi put otkrili da je nestao. No, ta ista snimka prikazuje i točan trenutak kada je mališan pronađen na sigurnom u polju.

Helikopterski spasilački tim spašava stvar

U trenucima nakon nestanka malog Ilye, njegovi roditelji su razumljivo bili uplašeni i pogođeni ogromnom panikom.

“Bilo je nestvarno”, rekla je Bella Dunin. “Kada sam prvi put čula da je nestao, bila sam pod tolikim stresom, da sam se ukipila.”

No, kako se vidi u videu, Ilyini roditelji su se za pomoć obratili policiji. Ubrzo nakon što su pozvali vlasti i obavijestili ih o nestalom djetetu, 100 policajaca i volontera uključilo se u potragu za trogodišnjim dječakom.

Srećom, nakon potrage za mališanom gotovo tri sata, Ilyu je uočio helikopterski tim za spašavanje. Pilot je locirao dječaka u polju graha. Isječak detaljno prikazuje kako su posade na zemlji i u zraku radile jedna s drugom. Pilot u helikopteru uputio je ljude na zemlji točno na mjesto gdje se nalazi dijete.

Izbjegnuta je katastrofa

Hvala Gospodinu! Izbjegnuta je potencijalna katastrofa.

Nakon što su ljudi na zemlji došli do djeteta, podigli su pilotu palac gore, signalizirajući da je mališan dobro.

Nije dojavljeno da je dijete ozlijeđeno. Ali nekako je uspio izgubiti cipele. Također je rečeno da je “skroz mokar”.

Pretplati se
Notify of
1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najviše ocjenjeni
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Marijana
10 dani prije

Bog ga je sačuvao. 🙏