NaslovnicaSvjedočanstvaŽivotne pričeSrela je djevojku u prirodi, nešto joj je govorilo da je u...

Srela je djevojku u prirodi, nešto joj je govorilo da je u smrtnoj opasnosti

Majčinski instinkt je spasio ovu mladu izletkinju od sigurne smrti! Kada je srela djevojku, nešto joj je govorilo da je u smrtnoj opasnosti

Nancy Abell se nije mogla prestati brinuti nakon što je pronašla Katherine Groene samu u šumi. To je dobro. Majčinski instinkti su spasili mladu izletnicu od sigurne smrti!

Nancy Abell je otišla u šetnju putem Pacific Crest u državi Washington kada je naišla na mladu izletnicu iz Njemačke. Njezino ime je Katharina Groene. Kako su njih dvije počele razgovarati tako je Katharina rekla Nancy o svome dosadašnjem putovanju.

Ono što Nancy nije znala jest razlog zbog kojeg je Katharina doputovala iz Njemačke sve do SAD-a kako bi završila s pješačenjem.

„Izgubila sam nadu u čovječanstvo“, rekla je Katharina.

Katharina je odustala od ljudi. No ono što nisu znale njih dvije jest da je njihov susret bio sve samo ne slučajan. To je bila božanska intervencija. Bog je njih dvije spojio iz jednog vrlo važnog razloga.

Susret sa izletnicom se pretvorio u božansku intervenciju

Katharina je ispričala Nancy kako planira pješačiti sve do kanadske granice, što je dovelo do toga da se u Nancyinoj glavi upali alarm.

„Ona je bila iz Njemačke. Nije imala pojma u što se upušta“, objasnila je Nancy.

Iako je Katharina bila sigurna da će biti u redu, Nancy ju je uporno pokušala odgovoriti od toga da nastavi pješačiti sama. Čak je zaigrala i na kartu majke.

„U stvari rekla sam joj, ”da si ti moja kćer ne bih ti dopustila da to učiniš“, kaže Nancy.

Budući da je već propješačila više od 4000 kilometara sama, Katharina nije imala želju stati. Unatoč tomu što ju je Nancy pokušala odgovoriti, Katharina je donijela čvrstu odluku.

„To je bilo posljednji puta kako sam je vidjela“, objašnjava Nancy.

Iako se vratila kući Nancy se nije mogla riješiti tog osjećaja da je njezina nova prijateljica u ozbiljnoj opasnosti.

VIDI OVO: Opasnost ljubavi prema lagodnom životu

Majčin instinkt spašava mladu izletnicu

Nancy se i dalje brinula oko Katharine. Znajući da mlada djevojka nema čizme za snijeg dobro je pazila na vremensku prognozu. Nakon što je prognozirano da će pasti oko 60 centimetara snijega više nije mogla ignorirati svoj strah.

„Bila sam pod velikim stresom. Osjećala sam se dužnom da joj nekako trebam pribaviti pomoć“, rekla je.

Bilo je čudno zvati 911. Tehnički Katharina nije bila proglašena nestalom, a Nancy je bila strankinja. No nekako je uspjela uvjeriti tim za pomoć da ozbiljno shvate njezin predosjećaj. Hvala Bogu za to jer je majčinski instinkt spasio mladu izletkinju od sigurne smrti!

Nakon što je šerifov ured iz okruga Snohmish konačno pronašao Katharinu točno ondje gdje im je Nancy rekla da gledaju, pronašli su je kako se smrzava. Da je nisu pronašli pretpostavljaju da bi ona imala još jedan dan života.

Prije nego što se vratila u Njemačku, Katharina je prihvatila Nancyin poziv u posjetu. Željela je zahvaliti ženi koja ju je spasila na više od jednog načina. Tu se nije radilo samo o spašavanju Katharininog života. To što Nancy nije željela odustati od njenog pronalaska je pomoglo ovoj djevojci da ponovno pronađe svoju vjeru koju je nekoć izgubila.

„Netko je mario“, rekla je Katharina.

Za ostale ljude koji žele da im se vrati nada, Katharina ima neke savjete.

„Dođite u Ameriku“, rekla je.

Bog spaja ljude zbog različitih razloga. Njih dvije je zasigurno spojio zbog jako dobre svrhe!