Starica (90) koja je ozdravila ima savjet za sve koji se bore s virusom
Snimka zaslona: YouTube

Dom za stare i nemoćne osobe u Kirklandu, Washington, došao je na prvu stranicu novina zbog ubrzanog širenja koronavirusa među korisnicima doma. Virus je od prve dijagnoze 28.8, zahvatio gotovo dvije trećine populacije doma. 

Geneva Woods (90) je većinu zime provela u tom domu oporavljajući se od moždanog udara. Samo nekoliko dana prije nego je trebala poći kući, dom je morao u karantenu. Tri dana kasnije, Wood je dobila vrućicu. 

„Nisam znala da imam virus dok ga nisam imala. Nisam imala nikakvih prijašnjih simptoma“, rekla je Woods. 

Iako su novine naglašavale njezinu ljubav prema obitelji, veseli duh i snagu borbe, Woods kaže da je njezina vjera zapravo najvažniji aspekt priče, piše CBN News

Vjera me provukla kroz sve ovo

„Da nije bilo moje vjere u Boga i moje obitelji i njihovih molitvi i molitve crkve i svega toga… vjera me je provukla kroz sve ovo“, rekla je Woods. 

VIDI OVO: Ovaj čovjek svjedoči da ga je Bog ozdravio od koronavirusa

Dok je bila u izolaciji Woods kaže da joj je Bog pravio društvo. Sjeća se jedne večeri kada nije bila sigurna hoće li doživjeti jutro. 

„Mogla sam osjetiti Božju prisutnost. Njegove ruke su mi bile na tijelu te sam mogla osjetiti Njegovu prisutnost, probudila bih se, osjetila te ruke i ponovno usnula. Kroz noć sam se budila te nisam mogla vidjeti Njegovo lice, ali sam osjetila njegove ruke i znala sam da je On sa mnom. Tako sam preživjela tu noć“, rekla je. 

Bog je cijelo vrijeme bio sa mnom

„Ako to niste sami iskusili nemoguće je objasniti Božju prisutnost i osjećaj Njegovih ruku na vama, to je nešto posebno. Da nije bilo Njega, ne bih uspjela. Nikada nisam bila sama… On je uvijek bio sa mnom“, nastavila je. 

Woods je ujedno sjeća jednog posebnog liječnika. On joj je donio Bibliju i čitao joj njezine najdraže dijelove svaki dan. 

VIDI OVO: 3 stvari koje Bog kaže o koronavirusu

„Najprije sam rekla da mi pročita samo Psalam 23, ali on bi mi dolazio čitati svako jutro“, rekla je. 

Sada ima savjet za sve koji se bore s virusom

Woodsina obitelj njezino ozdravljenje naziva „čudesnim“. Devetnaest dana kasnije, nakon što je došla u bolnicu, proglašena je slobodnom od virusa. Sada ima savjet za sve koji se bore s virusom: 

„Nemojte se prestati nadati. Bog je uvijek tu, vjerujte Mu i oslonite se na Njega i predajte Mu svoj život. I uspjet ćete, ali se ne smijete prestati boriti i nadati“.