Ovaj čovjek svjedoči da ga je Bog ozdravio od koronavirusa

U SAD-u se javila osoba oboljela od koronavirusa koja tvrdi da je ozdravila Božjom intervencijom, što je dalo nadu mnogima diljem svijeta.

Clay Bentley umirovljeni je šerif i svašta je vidio tijekom života. No nije ga poštedio koronavirus kojeg je pokupio nakon jednog bogoslužja.

Idućeg su ga dana odveli u bolnicu sa simptomima upale pluća i respiratornih poteškoća. No nekoliko dana kasnije test je pokazao da je negativan na koronu, prenosi Insider.

„Bio sam oko 12 dana u bolnici. Oko petog ili šestog dana liječnici su mi rekli da su probali sve. ‘Dali smo ti razne antibiotike, napravili testove, danas si gore nego kada si došao u bolnicu’ rekli su mi. Nakon toga sam čuo jasan Božji glas koji mi je rekao ‘Oporavljaš se. Oporavljaš se’“, izjavio je. 

VIDI OVO: 3 stvari koje Bog kaže o koronavirusu

Nakon nekoliko trenutaka prestali su problemi s disanjem. „Odjednom sam osjetio kao da mi zrak ulazi u pluća, kao vjernik znao sam da je Bog sa mnom i da mi upuhuje zrak u pluća, pa sam duboko udahnuo“.

Idućeg se jutra Bentley osjećao dobro, a nestala je i tekućina iz njegovih pluća. Liječnici smatraju da su mu pomogle molitve upućene Bogu. Bentley je pušten iz bolnice i trenutno se nalazi u samoizolaciji.

NAJNOVIJE!