Starica se obratila za pomoć susjedima
Ilustracija: Canva

Kada se jedna starica obratila za pomoć putem poruke svojim susjedima, naučila je da ponekad sve što trebate učiniti je pitati!

Dopiranje do stranaca ponekad može biti teško, pogotovo kada trebamo pomoć. Međutim, kada je 72-godišnja žena izrazila potrebu svojim susjedima, dobila je upravo ono što je željela – DVD-ove i knjige koje će joj pomoći da ispuni svoje vrijeme.

Žena je stavila poruku na vrata u predvorju svoje stambene zgrade, nadajući se da će susjedi odgovoriti na njenu molbu. U poruci je pisalo: “Upomoć – ima li tko rezervnih knjiga ili DVD-a. Imam 72 godine, živim sama i idem okolo bez ičega za čitanje.”

Ostavila je broj svog stana kako bi susjedi znali gdje mogu ostaviti svoje ponude i unaprijed im zahvalila na svakoj pomoći koju bi mogli ponuditi. I, pomoć je stigla!

Starija gospođa je dobila hrpu štiva i filmova!

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Spread Love Movement (@spreadlovemovement_)

Dodatna poruka susjedima

Dirnuta i zahvalna, ostavila je drugu poruku svojim susjedima u predvorju. Ovaj put izrazila je zahvalnost na izljevu ljubavi i zabave. Napisala je : “Hvala svima. Najviše sam dirnuta i cijenim vašu velikodušnost i ljubaznost. Kada završim knjige, DVD-ove itd. ostavit ću ih na stoliću u predvorju da svi uživaju.”

Njezin jednostavan zahtjev za pomoć sada je rezultirao nekom vrstom zajedničke knjižnice izvora za čitanje i gledanje.

Draga starica napisala je postskriptum na svojoj drugoj poruci, rekavši: “Spasili ste razum staroj ptici.” Zapravo, njezin je upit samo pomogao njezinim susjedima da pokažu svoju humanost!

“Blago krotkima: oni će baštiniti zemlju!” (Matej 5,5)

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare