Prišao joj je stariji čovjek na benzinskoj, nije očekivala što će joj ponuditi

Daisy Dinero je podijelila divno iskustvo na Facebooku. Rekla je da joj je prišao stariji čovjek dok je radila na benzinskoj. Zamolio je vodu i dodao nešto neočekivano. Rekao je: „Vodu. I kako se možemo moliti za vas danas?“ 

Objasnio je: „Kroz što god prolazite, recite mi i molit ću se za vas“. 

Daisy se nasmijala i podijelila svoju molitvu: „Molite se da mi auto bude popravljen. Akumulator mu ne radi dva tjedna te ga moram gurati svaki dan kada trebam krenuti“. 

Joseph je rekao: „Želiš da se molimo da dovoljno zaradiš kako bi popravila svoj auto?“ Daisy je rekla da je to mislila. 

Prišao joj je stariji čovjek na crpki 1
Foto: Facebook

Napisala je: „Prošlo je nešto vremena, on je pojeo što je kupio te je došao platiti. Dao mi je karticu sa svojim brojem. Rekao mi je da ga nazovem kada završim s poslom kako bi mi popravio auto“. 

VIDI OVO: Slijepu ženu iznenadile riječi koje joj je vozač autobusa poručio

Daisy nije mogla vjerovati. No, on je održao svoje obećanje, otišao je do trgovine s dijelovima za automobil i platio za popravak njezinog automobila. 

Pokvareni akumulator
Foto: Facebook

Daisy je podijelila dobrotu ovog čovjeka s Internetom te mu je zahvalila: „Ako vidite ovo gospodine Joseph, PUNO VAM HVALA. Uljepšali ste mi cijeli mjesec“. 

Ujedno joj je dao poruku na kojoj je pisalo: „Bog te voli. On je naš nebeski Otac. On želi biti blizak s tobom, zauvijek. Božji Sin, Isus, je put do te veze s Bogom“. 

Prišao joj je stariji čovjek na crpki 2
Foto: Facebook

Ovo je zaista predivan način za širenje Isusove ljubavi riječima i djelima.