Daisy Dinero je podijelila divno iskustvo na Facebooku. Rekla je da joj je prišao stariji čovjek dok je radila na crpki. Zamolio je vodu i dodao nešto neočekivano. Rekao je: „Vodu. I kako se možemo moliti za vas danas?“ 

Objasnio je: „Kroz što god prolazite, recite mi i molit ću se za vas“. 

Daisy se nasmijala i podijelila svoju molitvu: „Molite se da mi auto bude popravljen. Akumulator mu ne radi dva tjedna te ga moram gurati svaki dan kada trebam krenuti“. 

Joseph je rekao: „Želiš da se molimo da dovoljno zaradiš kako bi popravila svoj auto?“ Daisy je rekla da je to mislila. 

Prišao joj je stariji čovjek na crpki 1
Foto: Facebook

Napisala je: „Prošlo je nešto vremena, on je pojeo što je kupio te je došao platiti. Dao mi je karticu sa svojim brojem. Rekao mi je da ga nazovem kada završim s poslom kako bi mi popravio auto“. 

VIDI OVO: Slijepu ženu iznenadile riječi koje joj je vozač autobusa poručio

Daisy nije mogla vjerovati. No, on je održao svoje obećanje, otišao je do trgovine s dijelovima za automobil i platio za popravak njezinog automobila. 

Pokvareni akumulator
Foto: Facebook

Daisy je podijelila dobrotu ovog čovjeka s Internetom te mu je zahvalila: „Ako vidite ovo gospodine Joseph, PUNO VAM HVALA. Uljepšali ste mi cijeli mjesec“. 

Ujedno joj je dao poruku na kojoj je pisalo: „Bog te voli. On je naš nebeski Otac. On želi biti blizak s tobom, zauvijek. Božji Sin, Isus, je put do te veze s Bogom“. 

Prišao joj je stariji čovjek na crpki 2
Foto: Facebook

Ovo je zaista predivan način za širenje Isusove ljubavi riječima i djelima.